FOOTBALL LEAGUE

Ο Βόλος έδιωξε τον προπονητή, αλλά τον κράτησαν οι παίκτες του!

ÊÕÐÅËËÏ / ÂÏËÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ÊÕÐÅËËÏ / ÂÏËÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Βόλου, Χουάν Φεράντο, ειδοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (10/3) ότι απομακρύνεται, αλλά οι παίκτες του πρωτοπόρου της Football League μετέπεισαν τη διοίκηση και συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας από τη Μαγνησία.

Ο Βόλος έμεινε στο 1-1 στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα για την 21η αγωνιστική της Football League κι αυτό ήταν το τέταρτο διαδοχικό ματς που η ομάδα από τη Μαγνησία δεν πανηγύρισε τη νίκη (είχαν προηγηθεί οι ήττες από Απόλλωνα Πόντου, Κισσαμικό και Εργοτέλη).

Μπορεί οι Θεσσαλοί να οδηγούν την κούρσα της δεύτερης κατηγορίας - με 45 βαθμούς, πέντε βαθμούς μπροστά από τον Απόλλωνα Λάρισας που βρίσκεται στη δεύτερη θέση - και να είναι εννιά "στροφές" πριν το τέλος το ακλόνητο φαβορί γι' απευθείας άνοδο στη SuperLeague, αλλά οι τελευταίες κακές εμφανίσεις δημιούργησαν προβληματισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τεχνικός του Βόλου, Χουάν Φεράντο, ειδοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής ότι απομακρύνεται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πέρα από την εξαιρετική του δουλειά - παλεύει για δεύτερη διαδοχική άνοδο κατηγορίας - είχε σύμμαχο και τ' αποδυτήρια.

Οι παίκτες της ομάδας μετέπεισαν τη διοίκηση κι έτσι ο 38χρονος Καταλανός ειδοποιήθηκε την Καθαρά Δευτέρα (11/3) ότι συνεχίζει κανονικά στο τιμόνι της ομάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ