FOOTBALL LEAGUE

Ο Βαζάκας ανέλαβε τη Λαμία

Ο Βαζάκας ανέλαβε τη Λαμία
Βαζάκας INTIME SPORTS

Ο αντικαταστάτης του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας είναι ο Γιώργος Βαζάκας. Ο Γρεβενιώτης βρέθηκε στην πόλη της Φθιώτιδας και συμφώνησε με τη διοίκηση για να την καθοδηγήσει από εδώ και στο εξής.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος πλήρωσε το... μάρμαρο για την εκτός έδρας ήττα (3-0) από την ΑΕΛ, στην πρεμιέρα της Football League. Μόνο για ένα επίσημο ματς έμεινε στον πάγκο της Λαμίας ο Πειραιώτης τεχνικός, τον οποίο διαδέχεται ο Γιώργος Βαζάκας.

Ο Γρεβενιώτης βρέθηκε τη Δευτέρα (28/9) στην πόλη της Φθιώτιδας και έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση. Υπενθυμίζεται πως ο Βαζάκας αποχώρησε προ ημερών από τα Τρίκαλα, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Αχαρναϊκό. Η Λαμία θα είναι η 22η ομάδα στην οποία θα εργαστεί ο έμπειρος προπονητής.

Η ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γιώργο Βαζάκα. Καθήκοντα γυμναστή μετά την αποχώρηση του Λάζαρου Βαρδάκη αναλαμβάνει ο Γιώργος Αδάμ. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ