FOOTBALL LEAGUE

Ο Μαραντάς νέος προπονητής στον Παναιγιάλειο

Ο Μαραντάς νέος προπονητής στον Παναιγιάλειο
Μαραντάς

Ο Γιώργος Μαραντάς είναι ο προπονητής που αντικατέστησε τον Παναγιώτη Τζαναβάρα στον πάγκο του Παναιγιάλειου. Ο Ξανθιώτης ανακοινώθηκε και την Πέμπτη (29/10) έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους Αιγιώτες.

Στο πρόσωπο του Γιώργου Μαραντά βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Τζαναβάρα στην τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου. Ο Κορίνθιος αποτέλεσε παρελθόν μετά την ήττα (3-2) στο Ηράκλειο από τον Εργοτέλη και λίγες μέρες μετά ο πρόεδρος Αντώνης Ρέλλας ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Μαραντά.

Ο 42χρονος Ξανθιώτης δούλψε πέρυσι στον Πανελευσινιακό, ενώ έχει εργαστεί και σε Οδυσσέα Αναγέννησης, Λαμία, Μακεδονικό Νεάπολης, Παναχαϊκή, Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, Καβάλα και Φωκικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Μαραντά. Ο Ξανθιώτης τεχνικός υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας, ύστερα από συμφωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αντώνη Ρέλλα. Ο Γιώργος Μαραντάς γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 1973 στα Μάγγανα της Ξάνθης και εκεί πρωτοξεκίνησε ποδόσφαιρο στους μικρούς της Σκόντα Ξάνθης. Ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα επί 17 χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο, παίζοντας ως αμυντικός χαφ.

Το 2004 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Δόξα Ξάνθης, όπου παρέμεινε για τέσσερα χρόνια. Έπειτα συνέχισε σε Αναγέννηση Σερρών και Λαμία, ενώ έχει συνεργαστεί και με Καβάλα, Φωκικό, Πανελευσινιακό, Παναχαϊκή, Ζάκυνθο και Ηρακλή Ψαχνών. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA PRO, ενώ συχνά ταξιδεύει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, προκειμένου να παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα της UEFA. Η "πρώτη" του "μελανόλευκου" πλέον προπονητή, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου με το βλέμμα στραμμένο στο Κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ