FOOTBALL LEAGUE

Νίκη Απόλλωνα στο ντεμπούτο Κονέ

Νίκη Απόλλωνα στο ντεμπούτο Κονέ
Απόλλων INTIME SPORTS

Στο ντεμπούτο του Εμάνουελ Κονέ, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας του Ολυμπιακού Βόλου σε φιλικό. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι.

Δύο από τις ομάδες που στοχεύουν να πρωταγωνιστήσουν στη Football League τέθηκαν αντιμέτωπες την Παρασκευή (18/9) σε φιλικό στον Βόλο. Ο Ολυμπιακός του Απόστολου Χαραλαμπίδη και ο Απόλλων Σμύρνης του Αλέκου Βοσνιάδη.

Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" επικράτησε με 3-2 χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Γκότοβος (29'), Αλμπάνης (39') και Τζιώρας (67'). Οι Θεσσαλοί μείωσαν σε 3-1 με τον Πολύζο στο 77', ενώ έκαναν το 3-2 με τον Νικολιά στο 79'. Αξιοσημείωτο ότι οι φιλοξενούμενοι τέλειωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στο 87' ο Κρητικός, αλλά και ότι το ντεμπούτο του έκανε ο Εμάνουελ Κονέ, που μπήκε στο 80' αντί του Αλμπάνη.

Ολυμπιακός Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στρατηλάτης, Γκουγκούδης (63' Καρράς), Μπουτζίκος (46' Χιντζίδης), Ντάσιος, Καραμανλής (46' Αρβανίτης), Τσιάρας (69' Πολύζος), Φερνάντες (76' Σκοπελίτης), Μοράνο, Τσιλιγκίρης (63' Τσιλιγκίρης), Λεόν (12' λ.τρ. Νικολιάς), Αλαμάνης (46' Ζέρης)

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας (46' Βαλεριάνος), Κύργιας (46' Δεληζήσης), Γκότοβος (80' Φατιόν), Παρπέξ (80' Αρναούτογλου), Ψιάνος (70' Καλλέργης), Φαρινόλα (55' Λαγός), Αλμπάνης (80' Κονέ), Βάντερσον (46' Συμελίδης), Τζιώρας (70' Κρητικός)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ