FOOTBALL LEAGUE

Νίκες για Άρη και ΟΦΗ που οδηγούν την κούρσα

FOOTBALL LEAGUE / ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM)
Άρης MOTIONTEAM

Ο Άρης νίκησε 4-1 στη βόρεια Πιερία τον Αιγινιακό και ο ΟΦΗ 2-0 στο Ηράκλειο τον Πανσερραϊκό για την 18η αγωνιστική της Football League. Ο Παναιγιάλειος 1-0 τη Σπάρτη, πέρασε (0-1) από την Καρδίτσα η Δόξα Δράμας.

Τους 48 βαθμούς έφτασε ο Άρης ύστερα από 18 αγωνιστικές στη Football League. Κάτω από έντονη χιονόπτωση, η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε εύκολα 4-1 στη βόρεια Πιερία τον Αιγινιακό και διατηρήθηκε στο +8 από την τρίτη Παναχαϊκή.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού άνοιξε το σκορ στο 5', με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Διαμαντόπουλος και το οποίο είχε κερδίσει ο Παυλίδης σε ανατροπή από τον Πετρούση. Ο Πλατέλλας στο 13' έκανε το 0-2, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το 45'. Ενα λάθος στην άμυνας των γηπεδούχων, έδωσε την δυνατότητα στον Παυλίδη στο 64’ να κάνει το 0-3. Στο 70’ ακολούθησε ένα ακόμα τέρμα από τον Διαμαντόπουλο, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 84’ ο Ζούρκος. Ο Αιγινιακός προερχόταν από σπουδαίο "διπλό" στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής, αλλά κόντρα στον Άρη δεν κατέστη εφικτό να κάνει δεύτερο "μπαμ".

FOOTBALL LEAGUE / ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM)
Άρης MOTIONTEAM

Ο ΟΦΗ συνέχισε την εξαιρετική του πορεία. Μετά το 2-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό, πέρασε ξανά δεύτερος στη βαθμολογία και έφτασε στην πέμπτη διαδοχική επιτυχία δίχως να δεχτεί γκολ. Οι Σερραίοι, που κατέβηκαν αρκετά αλλαγμένοι μετά την «καραντίνα» στην οποία τέθηκαν έξι παίκτες, έμεινε για 11ο ματς χωρίς νίκη και παραμένει ομάδα που δεν έχει γευτεί τη χαρά του εκτός έδρας τριπόντου. Το 1-0 έκανε στο 8' ο Πατρίκ Βουό με ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την περιοχή, ενώ το 2-0 σημειώθηκε από τον Θανάση Ντίνα στο 47', έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Βουό.

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS
FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Βουό, ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Η Δόξα Δράμας κατέκτησε τέταρτη εκτός έδρας νίκη, ενώ τέταρτη σερί ήττα υπέστη η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι "μαυραετοί" επικράτησαν 1-0 στη Θεσσαλία, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 47' ο Νίκος Κουσκουνάς. Η ΑΣΑ έμεινε στους 21 βαθμούς, μόλις πέντε πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Η Δόξα εκτός από το γκολ, είχε στο 32' δοκάρι με τον Βιτλή.

Ο Παναιγιάλειος επιβλήθηκε 1-0 της Σπάρτης. Τρίποντο - δώρο γενεθλίων αυτό για την ομάδα του Αιγίου, που ιδρύθηκε πριν από 91 χρόνια, στις 25 Φεβρουαρίου 1927. Η "μαύρη θύελλα" κατέκτησε τη νίκη με γκολ του Τζανουλίνου στο 1ο μόλις λεπτό και κράτησε το προβάδισμα μέχρι τέλους. Είναι άξιο αναφοράς ότι αγνοούσε τη νίκη από τις 10 Δεκεμβρίου 2017 και τη νίκη επί του Εργοτέλη. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης έκανε ντεμπούτο με ήττα στον πάγκο της Σπάρτης, η οποία υπέστη δεύτερη διαδοχική ήττα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Μονιάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μαχαίρας (78' Βαφέας), Παπαστεριανός, Ντίνας (66' Πουρτουλίδης), Κουτσιανικούλης (83' Κοέλιο), Μάνος, Βουό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Ορφανίδης, Τσελεπίδης, Ποζατζίδης, Σιάκκας, Ρούσσος, Παπουτσογιαννόπουλος (86' Καπτέλι), Κρητικός, Κάκκο, Δούμτσιος, Ενομό (57' Χατζητερζόγλου).

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Λυμπερόπουλος (Αθηνών), Μήταρης (Αν. Αττικής)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης):Τόλιος, Τοπαλίδης (68’ Ζούρκος), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πετρούσης (57’ Χότζιτς), Πολύζος (46’ Ανδρικόπουλος), Αντωνιάδης, Γκατσολάρι, Σοφιάνης, Πέριτς, Παπαδόπουλος.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός):Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (65’ Μιλούνοβιτς), Πασάς (37’ Ντούνης), Διαμαντόπουλος, Παυλίδης (77’ Νίκιτς)

Διαιτητής:Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί:Τζιαμπάσης, Τζιουβάρας (Κοζάνης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας):Γκέκας, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης (4’ Καραγιάννης), Μπούσδρας, Καρρίκι, Σουντουρά, Σταματάκης (73’ Ντάγκρας), Μπιτέλης, Πλαβούκος, Χαντζάρας (50’ Τζέκος), Κονέ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου):Βούρας, Γκότοβος, Όστοϊτς, Σιώπης, Βαλλιάνος, Μαρκόπουλος, Βιτλής (84’ Ντατίδης), Ματσούκας (62’ Μπαϊκαρά), Γουνδουλάκης (77’ Ντιμιτρόφσκι), Κουσκουνάς, Ριζογιάννης.

Διαιτητής:Βουρνέλης (Μακεδονίας)

Βοηθοί:Τσιότσιος (Μακεδονίας), Καλύβας (Φθιώτιδας)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Ρέλλας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Τζανουλίνος, Πολινιάδης, Αγιούποφ (85' Σμίλτος), Ζαφειράκης (91' Γραμματίκας), Σκαρτσίλας, Σταματής.

ΣΠΑΡΤΗ(Σάκης Θεοδοσιάδης): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης, Νιάρος, Τριανταφυλλάκος (50' Φουρτάδο), Μπουζούκης, Τσιμότζι (78' Σανδραβέλης), Ράντι, Ράνος (67' Μουζακίτης), Γουόρντεν.

Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτ/νίας), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

Τρίκαλα - Παναχαϊκή 0-1 (40' αυτ. Λεάντρο)

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

Αιγινιακός - Άρης 1-4 (84’ Ζούρκος- 5’ πεν., 70’ Διαμαντόπουλος, 13’ Πλατέλλας, 64’ Παυλίδης)

Παναγιάλειος - Σπάρτη 1-0 (1' Τζανουλίνος)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Δόξα Δράμας 0-1 (47' Κουσκουνάς)

ΟΦΗ - Πανσερραϊκός 2-0 (8' Βουό, 47' Ντίνας)

Απόλλων Λάρισας - Αχαρναϊκός 3-0 (α.α.)

Απόλλων Πόντου - Βέροια 3-0 (α.α.)

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

ΑΕ Καραϊσκάκης - ΑΟ Χανια Κισσαμικός (14:00, Δημ. Αγίων Αναργύρων)

Καλλιθέα - Εργοτέλης (15:00, Δημ. «Γρ. Λαμπράκης»)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άρης 48

2. ΟΦΗ 42

...............................................

3. Παναχαϊκή 40

4. ΑΟΧ Κισσαμικός 30

5. Δόξα Δράμας 30

6. Τρίκαλα 30

7. Απόλλων Λάρισας 28

8. ΑΕ Καραϊσκάκης 25

9. Απόλλων Πόντου 25

10. Σπάρτη 25

11. Αιγινιακός 22

12. Αναγέννηση Καρδίτσας 21

...............................................

13. Παναιγιάλειος 16

14. Εργοτέλης 16

15. Καλλιθέα 13

16. Πανσερραϊκός 13

17. Βέροια 11

18. Αχαρναϊκός -5

* Βέροια και Αχαρναϊκός έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19Η)

Σάββατο 3 Μαρτίου

ΟΦΗ - Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00 ΕΡΤ3, «Θ. Βαρδινογιάννης»)

Κυριακή 4 Μαρτίου

Παναχαϊκή - Καλλιθέα (15:00, Γήπεδο Αγυιάς

Άρης - Τρίκαλα (15:00 ΕΡΤ3, «Κλ. Βικελίδης»)

Σπάρτη - Απόλλων Πόντου (15:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)

Δόξα Δράμας - Αιγινιακός (15:00, Γήπεδο Δόξας)

Πανσερραϊκός - Παναιγιάλειος (15:00, Δημ. Σερρών)

Αχαρναϊκός - Καραϊσκάκης Δ.Δ.

Βέροια - Απόλλων Λάρισας Δ.Δ.

Δευτέρα 5 Μαρτίου

ΑΟΧ Κισσαμικός - Εργοτέλης (15:00, Γήπεδο Περιβολίων)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ