FOOTBALL LEAGUE

Με Ραούλ Μπράβο και Ρόβα ο Άρης

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÁËËÏÍÇ (Eurokinissi Sports / ÔÑÕØÁÍÇ ÖÁÍÇ)
Άρης MOTIONTEAM

Χωρίς τον Ανδρέα Τάτο, αλλά με τους Ραούλ Μπράβο και Βασίλη Ρόβα να επιστρέφουν ο Άρης για τον αγώνα της Κυριακής (26/2, 15.00) με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στη μετά - Αναστόπουλου εποχή.

Μετά τη λευκή ισοπαλία απέναντι στη Σπάρτη, το κλίμα στον Άρη βάρυνε και η απόσταση από τις θέσεις ανόδου πήγε στους οκτώ βαθμούς. Ο Νίκος Αναστόπουλος αποτελεί παρελθόν και στο ματς της Κυριακής (26/2, 15.00) κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, για την 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, στον πάγκο θα είναι ο προπονητής των Νέων, Πασχάλης Μελισσάς.

Στην αποστολή επιστρέφει ο Ραούλ Μπράβο, όπως και ο Βασίλης Ρόβας. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Τάτος, αλλά και ο Τζανακάκης. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης, ανακοινώθηκε η αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Μακουτά, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Μπαργκάν, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ανάκογλου, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος. Στην αποστολή επιστρέφει ο Ραούλ Μπράβο, όπως και ο Βασίλης Ρόβας. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Τάτος, αλλά και ο Τζανακάκης

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ