FOOTBALL LEAGUE

Με Ορτέγκα ο ΟΦΗ, 1-0 τα Τρίκαλα

Με Ορτέγκα ο ΟΦΗ, 1-0 τα Τρίκαλα
Γροντής

Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του ΑΟ Τρίκαλα στο Καρπενήσι, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 23ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης ο Ισπανός εξτρέμ, Αρμίτσε Ορτέγκα. (PHOTO)

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο ΟΦΗ στο νικηφόρο (1-0) του φιλικό με τον ΑΟ Τρίκαλα. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 23ο λεπτό ο Αρμίτσε Ορτέγκα. Ο Ισπανός εξτρέμ άλλαξε τη μπάλα με τον Σιώπη, μπήκε στην περιοχή και με ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, με εξαίρερη τον Ζιαμπάρη, που είχε ενοχλήσεις στη μέση.

Με Ορτέγκα ο ΟΦΗ, 1-0 τα Τρίκαλα

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

7' H πρώτη απειλητική φάση από πλευράς ΟΦΗ. Σουτ του Κουσκουνά, η μπάλα έφυγε άουτ.

11' Σέντρα του Ορτέγκα, προβολή του Περογαμβράκη, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος.

20' Ωραία ανάπτυξη από τον ΟΦΗ. Σέντρα του Μονιάκη για τον Κουσκουνά, ο οποίος πήρε την κεφαλιά, αλλά έδιωξε ο Αθανασόπουλος.

23' Εξαιρετικό γκολ από τον Ορτέγκα για τον ΟΦΗ! Ο Ισπανός εξτρέμ του ΟΦΗ άλλαξε τη μπάλα με το Σιώπη, μπήκε στην περιοχή και με ένα σουτ - κεραυνό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

30' Η πρώτη απειλητική φάση για τα Τρίκαλα. Απευθείας φάουλ του Μίλιεβιτς, η μπάλα άουτ.

32' Φάση διαρκείας στα καρέ των Τρικάλων. Σέντρα του Μονιάκη, έδιωξε ασταθώς ο Αθανασόπουλος και ο Ορτέγκα που ήταν σε θέση βολής δεν πρόλαβε να στειλει την μπάλα στα δίχτυα.

60' Kαλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Κοιλιάρα, κεφαλιά του Ογκμποε, δεν βρήκε στόχο.

70' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Κόρνερ του Λεάλ, ο Μάνος πλάσαρε άουτ σε κενή εστία.

83' Πολύ καλή στιγμή για τον ΟΦΗ με τον Πουρτουλίδη να σουτάρει απο καλή θέση, η μπάλα λίγο άουτ.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου: Αθανασόπουλος (32' Βουτσελάς, 60' Αποστολίδης), Βέρτζος (46' Γιαννίτσης), Κοτσώνης (60' Ζήσης), Πάνος (60' Μυρσινιάς), Γκόλιας (60' Χιντζίδης), Αναστασόπουλος (76' Παρθένης), Τσιάρας (74' Μανώλης), Γροντής (68' Κατσαντώνης), Μίλιεβιτς (46' Γκαλίτσιος), Τσίπρας (46' Ζγκούρι), Καπός (60' Ντιατά).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος (46' Δερμιτζάκης), Σιώπης (46' Πολάκης), Μονιάκης (46' Κοιλιάρας), Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Νάστος, Χαντί (46' Λεάλ), Οικονόμου (46' Κοντογιάννης, 72' Παπατόλιος), Περογαμβράκης (46' Μάρτος), Κουσκουνάς (46' Μάνος), Ορτέγκα (46' Όγκμποε).

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ