Με φιλάθλους Λάρισα και Τρίκαλα

Αστυνομία Football League

Με φιλάθλους Λάρισα και Τρίκαλα

"Έπεσε" στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η τιμωρία των αγωνιστικών κεκλεισμένων των Θυρών, που είχε επιβληθεί σε ΑΕΛ και Τρίκαλα.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων Δημήτρης  Σκουτέρης αναρωτήθηκε στην συνεδρίαση της Τετάρτης 11/11 "ποιος συνέταξε τόσο άγαρμπα, άτσαλα και χωρίς λογική τον πειθαρχικό κώδικα;" και φρόντισε να "επιβεβαιώσει" την διαφωνία του αυτή και στην πράξη.

Η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, έκανε δεκτές εν μέρει τις εφέσεις της Λάρισας και των Τρικάλων στις οποίες είχαν επιβληθεί δύο και μία αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών αντίστοιχα, για την συμπεριφορά των οπαδών τους στους αγώνες με Εργοτέλη και Κέρκυρα.

Ωστόσο, οι δύο ΠΑΕ θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στο ταμείο. Το πρόστιμο των 8.250 ευρώ παρέμεινε για τα Τρίκαλα ενώ για την Λάρισα το πρόστιμο των 49.625 ευρώ μειώθηκε σε 46.250 ευρώ.

Ιδιαίτερα το ποσό που επιβλήθηκε στους "βυσσινί" είναι εξοντωτικό για τα δεδομένα της κατηγορίας και δεν έχει επιβληθεί ούτε σε ομάδα της Super League στις 10 πρώτες αγωνιστικές.

Έτσι, η Λάρισα θα υποδεχθεί το Σάββατο 14/11 Αγροτικό Αστέρα και τα Τρίκαλα την Κυριακή τον Πανσερραϊκό με την συμπαράσταση των φιλάθλων τους.

Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

1. Με την υπ' αριθμ.80/11-11-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά και  κατ΄ ουσίαν  την έφεση της ΠΑΕ Τρίκαλα κατά της υπ΄αριθμ.320/5-11-2015 απόφασης  του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Football League. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Διακρατεί και δικάζει. Κρίνει ότι τέλεσε τα πειθαρχικά αδικήματα των άρθρων: α) 15 παρ. 2 περ. α, β β) 15 εδ. α παρ. 3 υποπαρ. Β περιπ. α του Πειθαρχικού Κώδικα. Επιβάλλει στην εκκαλούσα συνολική χρηματική ποινή ύψους 8.250 ευρώ.

2. Με την υπ' αριθμ.79/11-11-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Λάρισα κατά της υπ΄αριθμ.324/5-11-2015 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Football League. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Διακρατεί και δικάζει. Απαλλάσσει την εκκαλούσα από την πειθαρχική ευθύνη για την ρίψη αντικειμένου από τους φιλάθλους της. Κηρύσσει την εκκαλούσα πειθαρχικώς ελεγκτέα: α) για άναμμα τριών (3) πυρσών στις κερκίδες κατά την διάρκεια του αγώνα από τους φιλάθλους της που δεν ερρίφθησαν στον αγωνιστικό χώρο, β) για είσοδο 10 οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, γ) για βίαιη και βάναυση συμπεριφορά αξιωματούχου της προς αντίπαλο αξιωματούχο, για την οποία αποβλήθηκε από τον αγώνα, δ) για είσοδο 30 οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα. Επιβάλλει στην εκκαλούσα συνολική χρηματική ποινή 46.250 ευρώ.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24