FOOTBALL LEAGUE

Με ανατροπή Λαμία - Τρίκαλα, νίκες για Βόλο - Ελευσίνα

Με ανατροπή Λαμία - Τρίκαλα, νίκες για Βόλο - Ελευσίνα
Αχαρναϊκός, Τρίκαλα INTIME SPORTS

Σπουδαία νίκη για τα Τρίκαλα στο Μενίδι, 2-1 τον Αχαρναϊκό στο φινάλε, στην 11η αγωνιστική της Football League. Με ανατροπή και η Λαμία, 2-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας. Πέρασε (0-1) από το Ρέθυμνο ο Ολυμπιακός Βόλου, δεύτερη νίκη για τον Πανελευσινιακό.

Άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής, με τον ΑΟΤ να περνά από το Μενίδι και να επικρατεί με 2-1 του Αχαρναϊκού. Η Λαμία με πέναλτι στις καθυστερήσεις επιβλήθηκε 2-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου άλωσε το ΔΑΚ Γάλλου, ρίχνοντας στο καναβάτσο τον Κισσαμικό. Ο Πανελευσινιακός έφτασε τους έξι βαθμούς στη Football League, μετά το 1-0 επί της Ζακύνθου.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-0

Δεν το βάζει κάτω ο Πανελευσινιακός. Ύστερα από τη νίκη επί του Πανσερραϊκού, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, η ομάδα της Δυτικής Αττικής κατάφερε να φτάσει στη δεύτερη επικράτησή της στη Football League. "Θύμα" της αυτή τη φορά η Ζάκυνθος, η οποία παρά την είσοδο του Ζαϊρί στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατέστη εφικτό να αποσπάσει έστω την ισοπαλία. Η Ελευσίνα νίκησε 1-0 χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 55' ο Πλαβούκος. Στο 90'+1', μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Γιαννιτσάνη. Ο Καραμαλίκης έφτασε κοντά στο 1-1 στο 90'+3', αλλά την κεφαλιά του έδιωξε ο Μανιάτης.

Με ανατροπή Λαμία - Τρίκαλα, νίκες για Βόλο - Ελευσίνα
INTIME SPORTS

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Κ. Κάραμα): Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Νίκιτς, Αποστόλου, Πέττας Ραφ. (62' Καραμαλίκης), Ναζίμ, Κάρδαρης (44' Κυριακίδης), Ορφανίδης, Κωστούλας (46' Ζαϊρί), Κρολ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Ν. Κάτσικας): Μανιάτης, Παληγεώργος, Ανδρίκος, Λίτσος, Τσίγκρος, Κασνέτση, Κακαράς, Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος (80' Χαλιώτης), Τσολακίδης (63' Νικολάου), Κορνελάτος (49' Μποτωνάκης)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 0-1

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην εφετινή Football League κατέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν 1-0 του Κισσαμικού στο ΔΑΚ Γάλλου, με γκολ που σημείωσε στο 13' ο Έρικ Γουόρντεν, με κεφαλιά. Ο Γκανέζος φορ θα μπορούσε να είχε κάνει το 0-2 στο 52', αλλά όταν βρέθηκε απέναντι στον Αγριμάκη πλάσαρε στο αριστερό δοκάρι. Δίκαιη νίκη για τους παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου.

Με ανατροπή Λαμία - Τρίκαλα, νίκες για Βόλο - Ελευσίνα
INTIME SPORTS

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος):Αγριμάκης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Σακελλαρίου (55’ Τσοντάκης), Σμίλτος, Μάνιας, Λώττας (84’ Ευθυμιάδης), Τσικουδάκης (88’ Τσουκάνης), Βαττής, Μάντζης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος):Στρατηλάτης, Ζέρης, Ντάσιος, Αρβανίτης, Μπουτζίκος, Νάστος, Φερνάντεζ (68’ Τσιάρας), Γκουγκούδης, Λεόν (87’ Κυζιρίδης), Ντεπέτρις, Γουόρντεν.

ΛΑΜΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2-1

Έστω και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, η Λαμία κατόρθωσε να φτάσει στην τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη (2-1). Η Αναγέννηση Καρδίτσας άνοιξε το σκορ στο 10' με κεφαλιά του εορτάζοντα Νίκου Γκόλια. Στο 18' ο Καραλής έκανε το 1-1. Και αυτός με κεφαλιά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Νατσιόπουλου. Στο 89΄ο Ακασού έκανε χέρι, ο διαιτητής Γιαννουλάκης (Χανίων) καταλόγισε πέναλτι και ο Σερτζίνιο Ριμπέιρο έκανε το 2-1 από την άσπρη βούλα.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Τσαμούρης, Ζουλιώτης, Κοτσώνης, Λεάντρο, Σιλιγαρδάκης, Νατσιόπουλος, Καραγιάννης, Σερζίνιο (90΄+3' Ν' Γκουέμ), Πίντο (80' Νεόφυτος), Καραλής (56' Τόσκας).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Τζάνης (13' Μαυριάς), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής, Μούτσα, Τσούκαλος (73' Τσίτας), Μπιτέλης, Πιτταράς (67' Ακασού).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 1-2

Επεισοδιακό παιχνίδι στο Μενίδι. Τα Τρίκαλα βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό, αλλά κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή. Αυτό παρότι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και άξιζαν να κατακτήσουν το τρίποντο. Η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 21'. Ο Ταμπάκης προσπάθησε να κάνει το σουτ μέσα στην περιοχή των Τρικάλων, αλλά η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στα πόδια του Ματσούκα που με κεραυνό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χιώτη. Στο 68' ο νεοεισελθών Γκμπαλέ μπήκε στην περιοχή του Αχαρναϊκού, άφησε την μπάλα στον Κουσκουνά, ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για την ισοφάριση.

Με ανατροπή Λαμία - Τρίκαλα, νίκες για Βόλο - Ελευσίνα
INTIME SPORTS

Στο 73' ο διαιτητής Μακρυπόδης (Αχαΐας) έδειξε κόκκινη κάρτα σε τρεις παίκτες. Δύο σε παίκτες των Τρικάλων (Γκονζάλες - Χαροντάκης), και μία σε παίκτη του Αχαρναϊκού (Αθανασίου). Όλα αυτά όταν ο Αθανασίου έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Γκονζάλες μπροστά από τον πάγκο των Τρικάλων. Μετά την ένταση ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές, ο διαιτητής έδειξε κόκκινη και στον Χαροντάκη που είχε αντίδραση από τον πάγκο. Τελικά ο ΑΟΤ πέρασε νικηφόρα από το Μενίδι στο 89'. Ο Αχαρναϊκός είχε βγει μπροστά για εκτέλεση κόρνερ, ο Γκμπαλέ πήρε την μπάλα κάτω από τη μεσαία γραμμή, μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ιωαννίδης, Μουστάκης, Κωστόπουλος, Αθανασίου, Ταμπάκης, Ματσούκας (50' Μαρής), Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης (54' Γκμπαλέ), Κουσκουνάς (89' Κωνσταντινίδης), Στεφάνοβιτς (78' Κουμπαρούλης), Γκονζάλες.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη των αγώνων

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου

Πανελευσινιακός - Ζάκυνθος 1-0 (55' Πλαβούκος)

Κισσαμικός - Ολυμπιακός Βόλου 0-1 (13' Γουόρντεν)

Αχαρναϊκός – ΑΟ Τρίκαλα 1-2 (21' Ματσούκας - 68' Κουσκουνάς, 89' Γκμπαλέ)

Λαμία – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1 (18' Καραλής, 90'+1' Σερτζίνιο - 10' Γκόλιας)

ΑΕΛ - Κέρκυρα (19:00, AEL FC Arena)

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου

ΑΟ Χανιά - Πανσερραϊκός (15:00)

Αγροτικός Αστέρας - Απόλλων Σμύρνης (15:00 ΟΤΕ, Γήπεδο Ευόσμου)

Καλλιθέα – Εργοτέλης (15:00, Δημ. Καλλιθέας)

Παναχαϊκή – Παναιγιάλειος (18:00 ΟΤΕ)

Η βαθμολογία:

1. ΑΕΛ 24

2. Τρίκαλα 23

............................................

3. Απόλλων Σμύρνης 19

4. Κέρκυρα 18

5. Ολυμπιακός Βόλου 17

6. Λαμία 16

7. Αναγέννηση Καρδίτσας 16

8. Παναχαϊκή 15

9. Καλλιθέα 14

10. Χανιά 14

11. Κισσαμικός 14

12. Αγροτικός Αστέρας 12

13. Εργοτέλης 11

14. Αχαρναϊκός 11

............................................

15. Πανσερραϊκός 10

16. Παναιγιάλειος 9

17. Ζάκυνθος 9

18. Πανελευσινιακός 6

* Την άνοδο στη Super League εξασφαλίζουν οι δύο πρώτοι.

** Στη Γ' Εθνική υποβιβάζονται οι τέσσερις τελευταίοι.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ