FOOTBALL LEAGUE

Ματαιώθηκε το μπαράζ για τη Football League

Ματαιώθηκε το μπαράζ για τη Football League
ΕΠΟ EUROKINISSI

Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για τη Τρίτη (29/8) αναμέτρηση, ΑΕ Καραϊσκάκης - Δόξα Δράμας, για τη 18η θέση της Football League (όλα δείχνουν 17 ομάδες) ύστερα από απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ.

Με απόφασή της μια ημέρα πριν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης της Κατερίνης, ανάμεσα σε ΑΕ Καραϊσκάκης και Δόξα Δράμας (29/8, 19:00), με το νικητή να εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Football League της τρέχουσας σεζόν, αυτή ματαιώθηκε κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ.

Βέβαια, εκρεμμεί η τύχη της αναμέτρησης. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν το ματς δεν θα γίνει οριστικά κι έτσι η δεύτερη κατηγορία θα έχει 17 ομάδες. Αυτή τη στιγμή, το ενδεχόμενο αυτό (17 ομάδες), συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ:

"Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (αριθμός συνεδρίασης 2, 28/8/2017) προχώρησε στη ματαίωση του αγώνα μπαράζ που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 29/8/2017 μεταξύ των σωματείων ΓΣ Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης ΑΕ, για την κάλυψη της κενής θέσης στη Β' Εθνική Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) μετά την έκδοση της υπ' αριθμόν 86/2017 αποφάσεως του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ