FOOTBALL LEAGUE

Μανωλάς, Ματσούκας και Βασιλείου στον Αήττητο Σπάτων

Μανωλάς, Ματσούκας και Βασιλείου στον Αήττητο Σπάτων
Μανωλάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην απόκτηση των Κώστα Μανωλά, Στέλιου Βασιλείου και Λευτέρη Ματσούκα προχώρησε ο Αήττητος Σπάτων, ο οποίος έχει προσλάβει τον Σούλη Παπαδόπουλο στο πόστο του προπονητή.

Ο Αήττητος Σπάτων, η μοναδική ομάδα της Αττικής που θα συμμετάσχει στη Football League 2018-2019, ανακοίνωσε το Σάββατο (11/8) την απόκτηση των Κώστα Μανωλά, Στέλιου Βασιλείου και Λευτέρη Ματσούκα.

Ο Μανωλάς, γιος του Στέλιου, είχε υπογράψει τον προηγούμενο Φεβρουάριο στη Λοκομοτίβ Σόφιας μέχρι το 2019, αλλά αρκετά γρήγορα αποχώρησε. Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε Θρασύβουλο, ΑΟ Χανίων, Κέρκυρα, ΑΕΚ και Λεβαδειακό.

Ο 28χρονος επιθετικός Λευτέρης Ματσούκας έπαιξε τη σεζόν που πέρασε στη Δόξα Δράμας, και κατέγραψε 22 συμμετοχές και 1 γκολ, έχοντας περάσει παλαιότερα από Ολυμπιακό, Εθνικό Αστέρα, Παναιγιάλειο, Καλλιθέα, Ηρακλή, Φωστήρα, Κηφισιά, Αχαρναϊκό και Λαμία.

Ο 27χρονος επιθετικός Στέλιος Βασιλείου ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά στον Λεβαδειακό και στη συνέχεια μετακόμισε στην Παναχαϊκή, με την οποία κατάγραψε 9 συμμετοχές. Εχει αγωνιστεί ακόμα και σε Παναιτωλικό, ενώ στη Super League μετρά 132 παιχνίδια και 18 τέρματα.

Προπονητής του Αήττητου Σπάτων είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει σε Προοδευτική, Πανηλειακό, Βύζαντα Μεγάρων, Ολυμπιακό Βόλου, Πιερικό, Αιγάλεω, Διαγόρα, Βέροια, Ηρακλή, Δόξα Δράμας, Άρη, ΑΟ Χανιά, ΑΕΛ, Λαμία, Εργοτέλη και Αστέρα Αμαλιάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ