FOOTBALL LEAGUE

Λυτρωτής ο Γιοβάνοβιτς για την ΑΕΛ, 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου

Λυτρωτής ο Γιοβάνοβιτς για την ΑΕΛ, 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου
INTIME SPORTS

Πάθος, νεύρα, κάρτες, λίγες φάσεις και σασπένς έως το τέλος είχε το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ολυμπιακό Βόλου. Νικητές οι γηπεδούχοι με σκορ 1-0, χάρη στο τέρμα του Γιοβάνοβιτς στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Για την 6η αγωνιστική της Football League, η ΑΕΛ φιλοξένησε τον Ολυμπιακό Βόλου, σε ένα ντέρμπι με μπόλικο πάθος, νεύρα, κάρτες και αγωνία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα ρέφερι Κατσικογιάννη. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 1-0, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Γιοβάνοβιτς στο 48ο λεπτό, γκολ που έμελλε να κρίνει την μοίρα της αναμέτρησης.

Άγχος για τους γηπεδούχους

Καβουσάκης, Νικολακάκης, Μονιάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Μπουντόπουλος, Πάτο, Μαρουκάκης και Μπόγιοβιτς ήταν οι 11 που ξεκίνησαν για την ΑΕΛ, ενώ για τον Ολυμπιακό Βόλου στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν οι Στρατηλάτης, Αρβανίτης, Ντάσιος, Καραμανλής, Μπουτζίκος, Τσιάρας, Νάστος, Τσιλιγκίρης, Ντεπέτρις, Διαμαντόπουλος και Νικολιάς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό από πλευράς ρυθμού και φάσεων. Οι γηπεδούχοι ήταν φανερό ότι διακατέχονταν από υπερβολικό άγχος, απόρροια ίσως της γεμάτης ΑΕΛ FC Arena που "διψούσε" για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα σε αυτό το διάστημα, χωρίς να κινδυνεύουν αλλά και δίχως να απειλούν την αντίπαλη εστία. Ο Ντάσιος στο 18' άφησε τη θέση του στον Νικολόπουλο εξαιτίας τραυματισμού, αλλάζοντας γρήγορα τα πλάνα του Σούλη Παπαδόπουλου.

Ο Ντόστανιτς από την πλευρά του προσπαθούσε να ηρεμήσει τους παίκτες του και είδε την πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του στο 33ο λεπτό. Τρομερή κούρσα του Πάτο από αριστερά, που άνοιξε στον Βέρτζο που ακολουθούσε, αλλά το διαγώνιο σουτ του δεύτερου έφυγε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα υπήρξε ένταση στο παιχνίδι. Πέναλτι ζήτησαν οι γηπεδούχοι, ακολούθησε ένα σκληρό μαρκάρισμα του Γιοβάνοβιτς, μια κροτίδα στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, γενικά ένας μικρός χαμός. Τα πράγματα ευτυχώς εξομαλύνθηκαν γρήγορα και ακολούθησαν δύο καλές στιγμές στο ματς, μια για κάθε ομάδα.

Σουτ του Μαρουκάκη στο 37' που έφυγε άουτ, ενώ ίδια τύχη είχε η προσπάθεια του Διαμαντόπουλου τρία λεπτά αργότερα. Με το 0-0 πήγαν στα αποδυτήρια ΑΕΛ και Ολυμπιακός Βόλου, με τους γηπεδούχους να έχουν 60% - 40% κατοχή μπάλας.

Λυτρωτής ο Γιοβάνοβιτς

Με την έναρξη της επανάληψης η ΑΕΛ ευτύχησε να προηγηθεί, όταν από κόρνερ του Μπουντόπουλου η μπάλα έφτασε στον ανενόχλητο στο ύψος του πέναλτι Γιοβάνοβιτς, ο οποίος με το αριστερό νίκησε τον Στρατηλάτη για το 1-0 στο 48'. Ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε, βρέθηκαν περισσότεροι χώροι για τις δύο ομάδες και το σασπένς παρέμενε έως το τέλος, όσο υπήρχε αυτό εύθραυστο μίνιμουμ προβάδισμα των γηπεδούχων.

Λυτρωτής ο Γιοβάνοβιτς για την ΑΕΛ, 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου
INTIME SPORTS

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης

ΑΕΛ (Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης (85' Κομεσίδης), Μονιάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Μπουντόπουλος (78' Κουτσιανικούλης), Πάτο, Μαρουκάκης (75' Κάπος), Μπόγιοβιτς.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Αρβανίτης, Ντάσιος (18' Νικολόπουλος), Καραμανλής, Μπουτζίκος, Τσιάρας, Νάστος, Τσιλιγκίρης (63' Μοράν), Ντεπέτρις, Διαμαντόπουλος (71' Διαμαντόπουλος), Νικολιάς .

Διαιτητής: Κατισκογιάννης (ΕΠΣ Ηπείρου)

Βοηθοί: Τζιαμπάσης (ΕΠΣ Κοζάνης), Τζιουβάρας (ΕΠΣ Κοζάνης)

Γκολ: 48' Γιοβάνοβιτς / -

Κάρτες: 30' Βέρτζος, 35' Γιοβάνοβιτς, 44' Μπόγιοβιτς, 76' Πάτο / 24' Νάστος, 56' Τσιάρας, 62' Μπουτζίκος

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των αναμετρήσεων της Κυριακής (1/11)

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Κυριακή (1/11)

Λαμία - Κισσαμικός 0-0

Κέρκυρα - Πανσερραϊκός 1-0(49' Ντουαλά)

Αχαρναϊκός - Αγροτικός Αστέρας 2-0(60' Ομπράντοβιτς, 73' πεν. Παβίσεβιτς)

Εργοτέλης - Πανελευσινιακός 3-1(25' Μπουρσέλης, 71' Μάνος, 79' Καλέ / 24' Μπλάνκο)

Παναιγιάλειος - Απόλλων Σμύρνης 0-0

Παναχαϊκή - Ζάκυνθος 0-0

ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (48' Γιοβάνοβιτς)

Δευτέρα (2/11)

Καλλιθέα - Χανιά

Αναγέννηση - Καρδίτσας - Τρίκαλα

Η βαθμολογία

1. ΑΕΛ 16

2. Κέρκυρα 12

3. Τρίκαλα 11

4. Εργοτέλης 10

5. Αχαρναϊκός 9

6.Παναχαϊκή 8

7.Αγροτικός Αστέρας 7

8.Ολυμπιακός Βόλου 7

9. Χανιά 7

10. Καλλιθέα 7

11. Αναγέννηση Καρδίτσας 7

12. Κισσαμικός 7

13. Απόλλων Σμύρνης 7

14. Λαμία 6

15. Παναιγιάλειος 5

16.Ζάκυνθος 5

17. Πανσερραϊκός 4

18.Πανελευσινιακός 0

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ