FOOTBALL LEAGUE

Λυρώνης αντί Γράφα στα Χανιά

Λυρώνης αντί Γράφα στα Χανιά
Γράφας INTIME SPORTS

Με νέο προπονητή θα πορευτεί από εδώ και πέρα στη Football League ο ΑΟΧ, η διοίκηση του οποίου πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον Θωμά Γράφα. Διάδοχος του Αθηναίου τεχνικού ο Γιώργος Λυρώνης.

Ο Θωμάς Γράφας δεν συνεχίζει στον πάγκο του ΑΟ Χανίων. Ύστερα από την ήττα από τα Τρίκαλα, αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία με τον Αθηναίο τεχνικό, ο οποίος κατά την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας είχε απολογισμό 4 νίκες - 2 ισοπαλίες - 4 ήττες. Στο Κύπελλο οδήγησε τους "κυανόλευκους" σε νίκη (2-1) σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου.

Αντικαταστάτης του στον πάγκο του ΑΟΧ ο Γιώργος Λυρώνης, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν έχει περάσει από τον πάγκο του Αστέρα Ρεθύμνου και της Επισκοπής. Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής θα κάνει ντεμπούτο στο πάγκο εκτελώντας χρέη α΄προπονητή (για όσο διάστημα χρειαστεί) στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.

Λυρώνης αντί Γράφα στα Χανιά

(Ο Γιώργος Λυρώνης μαζί με τον γενικό αρχηγό Χάρη Γεωργακάκη και τον διευθύνοντα σύμβουλο Αντώνη Σημαιάκη).

Στο πλευρό του θα βρίσκεται για τελευταία φορά ο συνεργάτης του Θωμά Γράφα, Κώστας Διάλλας. Ο ΑΟΧ ύστερα από 10 αγωνιστικές της Football League είναι στην 10η θέση της βαθμολογίας, με 14 βαθμούς.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ