FOOTBALL LEAGUE

Λαμία: "Αντέξαμε τον φανατισμό και τον πετροπόλεμο"

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÉÈÅÁ - ËÁÌÉÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
Λαμία, Καλλιθέα EUROKINISSI SPORTS

Για διακοπές, υπέρμετρο φανατισμό και πετροπόλεμο έκανε λόγο η Λαμία σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλιθέα. Χαρακτήρισε κόσμημα τον διαιτητή Τσαμούρη (Πειραιά).

Η Καλλιθέα είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Τσαμούρη στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας, ωστόσο, εξέδωσε ανακοίνωση, μιλώντας για υπέρμετρο φανατισμό και πετροπόλεμο εκ μέρους της αθηναϊκής ομάδας, ενώ χαρακτήρισε κόσμημα τον Πειραιώτη ρέφερι.

Η ανακοίνωση της Λαμίας, που επικράτησε εντέλει με 1-0, έχει ως εξής: "Στην πιο σκληρή μάχη του “el paso” αντέξαμε και φύγαμε νικητές, δίνοντας χαρά στον υπέροχο κόσμο μας που έκανε έδρα και το γήπεδο της Καλλιθέας!!

Αντέξαμε όλα όσα περάσαμε… από τις διακοπές, τον υπέρμετρο φανατισμό μέχρι τον πετροπόλεμο που δεχθήκαμε, όπως άντεξε και ο διαιτητής του σημερινού αγώνα που αποτελεί κόσμημα για την διαιτησία και το απέδειξε με την εν γένει παρουσία του.

Συνεχίζουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά και προχωράμε με συνέπεια στο ραντεβού μας με την ιστορία".

"ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΧΕΡΙ"

Οι παίκτες της Καλλιθέας διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στη φάση του 97’, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Ανέστης Αναστασιάδης, ο κεντρικός αμυντικός της Λαμίας. Ο στόπερ των Φθιωτών ανέφερε: «Η μπάλα πηγαίνει καθαρά στο πόδι, μετά δεν νομίζω ότι έχει πρόθεση η μπάλα να χτυπήσει στο χέρι. Είναι καθαρά τάκλιν στην μπάλα. Βρήκε καθαρά στο πόδι η μπάλα».

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ