FOOTBALL LEAGUE

Ανατροπή για Κέρκυρα, ξέσπασμα Ολυμπιακού Βόλου

Ανατροπή για Κέρκυρα, ξέσπασμα Ολυμπιακού Βόλου
Κέρκυρα INTIME SPORTS

Η Κέρκυρα βρέθηκε να χάνει 2-0 από τη Λαμία, αλλά το γύρισε (3-2) και έφτασε στο τρίποντο, για τη 10η αγωνιστική της Football League. Λύτρωση στο 89' για τον Πανσερραϊκό, 1-0 τη Ζάκυνθο. Ο Ολυμπιακός Βόλου συνέτριψε 5-1 τον Πανελευσινιακό.

Τρία παιχνίδια την Παρασκευή (27/11) στη Football League. Η Κέρκυρα νίκησε 3-2 τη Λαμία αφού πρώτα βρέθηκε να χάνει με 2-0. Ο Πανσερραϊκός λυτρώθηκε στο 89' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φουρτάδο, ρίχνοντας στο καναβάτσο τη Ζάκυνθο. Στον Βόλο, τέλος, ο Ολυμπιακός ξέσπασε σε βάρος της Ελευσίνας, την οποία συνέτριψε με 5-1.

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΑΜΙΑ 3-2

Νικηφόρο το ντεμπούτο του Αλέκου Βοσνιάδη στην τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας. Οι Φαίακες βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στην έδρα τους από τη Λαμία στο 24', αλλά κατάφεραν να σημειώσουν τρία γκολ και να κατακτήσουν το τρίποντο, έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες. Η ομάδα της Φθιώτιδας ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ στο 18', με τον Πίντο, ο οποίος πρόλαbε την έξοδο του Κουτζαβασίλη και έγραψε το 0-1. Στο 24' ο Πίντο έστρωσε τη μπάλα στον Νατσιόπουλο και αυτός με σουτ έκανε το 2-0. Οι νησιώτες μείωσαν σε 2-1 στο 31' με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γκομές. Νωρίτερα ο Κόντος είχε ανατραπεί από τον Λεάντρο. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση, εκ νέου με πέναλτι. Ο Κόντος εκτέλεσε κόρνερ, ο Κοντέων έκανε χέρι και στο 45' ο Κόντος έγραψε το 2-2.

Πολύ άσχημο το ξεκίνημα για τη Λαμία στο δεύτερο μέρος, αφού ο Λεάντρο αντίκρισε δεύτερη κίτρινη για κράτημα στον Σουάνη, φάση όμως που δεν δικαιώνει τον ρέφερι Ρούσσο Μπεκερτζή. Αδίκως είδε δεύτερη κίτρινη ο Βραζιλιάνος στόπερ της Λαμίας. Όπως ξεγελάστηκε ο διαιτητής στη φάση του πρώτου πέναλτι της Κέρκυρας. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο και ο Φάμπιο στο 72', δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, κατάφερε να κάνει με σουτ το 3-2, που έμεινε μέχρι το τέλος. Η διαιτησία του αγώνα στα Επτάνησα ανάγκασε τη διοίκηση της Λαμίας να βγάλει ανακοίνωση την ώρα που γινόταν το ματς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ): Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Βενέτης, Παρασκεϋαίδης, Όμο (46' Κρητικός), Καρντόσο, Ζορμπάς (71' Φάμπιο), Κόντος (80' Γεωργακόπουλος), Σουάνης, Ντουαλά

ΛΑΜΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΖΑΚΑΣ): Ρίζος, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης (83' Παπαευθυμίου), Νατσιόπουλος (88' Ν' Γκουέμ), Σερζίνιο, Καραλής (51' Κοτσώνης), Πίντο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 5-1

Ύστερα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες, ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε στις νίκες στη Football League. Μετά τη λευκή ισοπαλία στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη και την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, οι Θεσσαλοί του Σούλη Παπαδόπουλου ξέσπασαν σε βάρος του Πανελευσινιακού, επικρατώντας με τον ευρύ 5-1. Το 1-0 έκανε από την άσπρη βούλα ο Ντεπέτρις στο 24', αφού πρώτα ο Γκουγκούδης στην προσπάθειά του να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Τσίγκρο είδε τον τελευταίο να κάνει χέρι στην περιοχή της ομάδας του.

Ανατροπή για Κέρκυρα, ξέσπασμα Ολυμπιακού Βόλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο 37΄ο Γουόρντεν έκανε το 2-0 με διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή. Ο Πανελευσινιακός μείωσε σε 2-1 στο 44' με σουτ του Μπλάνκο, αλλά στο 45' οι γηπεδούχοι έγραψαν το 3-1 με κεφαλιά του Ντεπέτρις! Στο 70' ο Λεόν είχε δοκάρι, ενώ στο 72' ο Ολυμπιακός κέρδισε νέο πέναλτι. Ο Ανδρίκος έκανε χέρι, αποβλήθηκε και ο Λεόν βρήκε δίχτυα από τα έντεκα βήματα στο 73'. Στις καθυστερήσεις, στο 90'+1', από πάσα του Γουόρντεν ο Τσιλιγκίρης από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Αρβανίτης, Ντάσιος (53' Νικολόπουλος), Μπουτζίκος, Φερνάντες (78' Κυζιρίδης), Νάστος, Ντεπέτρις, Λεόν, Γουόρντεν. Διαμαντόπουλος (46' Τσιλιγκίρης).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ): Μανιάτης, Γκεμίσης (65' Δημόπουλος), Παληγεώργος, Μποτωνάκης, Ανδρίκος, Κακκαράς, Κορνελάτος (46' Γιαννιτσάνης), Λίτσος, Τσίγκρος, Πλαβούκος (52' Βιγιαφάνε), Μπλάνκο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-0

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πανσερραϊκός. Με υπηρεσιακό προπονητή τον Παύλο Δημητρίου τα "λιοντάρια" χτύπησαν ελάχιστα λεπτά πριν από σφύριγμα της λήξης. Στο 89' ο Φουρτάδο εκτέλεσε φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της Ζακύνθου. "Χρυσό" τρίποντο για τους Σερραίους, που έφτασαν τους 10 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι ήθελαν πάση θυσία το τρίποντο για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις. Για τον λόγο αυτόν, άλλωστε, απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία ο Μάκης Κατσαβάκης. Η Ζάκυνθος χωρίς τον Ζαΐρί είναι άλλη ομάδα και αυτό αποδείχθηκε στο γήπεδο...

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ): Ανδρούτσος, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Ατματσίδης, Μπαλού (84' Ρούτσης), Ραμίρες (68' Παπαστεργίου), Μπεριάν(72' Πόποβιτς), Φουρτάδο

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Κ. ΚΑΡΑΜΑ): Παπαδόπουλος, Γραικός (92' Βυθούλκας), Κουρέλλας, Αποστόλου, Ναζίμ, Ορφανίδης, Πέττας Ρ., Κρολ, Κυριακίδης, Κωστούλας (65' Πέττας Ν.), Νίκιτς

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Ολυμπιακός Βόλου - Πανελευσινιακός 5-1 (24', 45' Ντεπέτρις, 37' Γουόρντεν, 73' πεν. Λεόν, 91' Τσιλιγκίρης - 44' Μπλάνκο)

Κέρκυρα - Λαμία 3-2 (31' πεν. Γκομές, 45' πεν. Κόντος, 72' Φάμπιο- 18' Πίντο, 24' Νατσιόπουλος)

Πανσερραϊκός - Ζάκυνθος 1-0 (89' Φουρτάδο)

Σάββατο 28 Νοεμβρίου

Απόλλων - Κισσαμικός (15:00, Γήπεδο «Γ. Καμάρας»)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Αχαρναϊκός (15:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

Παναχαϊκή - ΑΕΛ (19:00 ΟΤΕ)

Κυριακή 29 Νοεμβρίου

ΑΟ Τρίκαλα - ΑΟ Χανιά (15:00, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

Εργοτέλης - Αγροτικός Αστέρας (15:00, Παγκρήτιο Στάδιο)

Παναιγιάλειος - Καλλιθέα (15:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικές βαθμολογίες από τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η βαθμολογία:

1. ΑΕΛ 23

2. Κέρκυρα 18

3. Τρίκαλα 17

4. Απόλλων Σμύρνης 16

5. Κισσαμικός 14

6. Χανιά 14

7. Παναχαϊκή 14

8. Ολυμπιακός Βόλου 14

9. Λαμία 13

10. Αναγέννηση Καρδίτσας 13

11. Εργοτέλης 11

12. Αχαρναϊκός 11

13. Καλλιθέα 11

14. Πανσερραϊκός 10

15. Αγροτικός Αστέρας 9

16. Παναιγιάλειος 9

17. Ζάκυνθος 9

18.Πανελευσινιακός 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λαμία: "Αποχωρούμε από το πρωτάθλημα"

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ