FOOTBALL LEAGUE

Λευκός καπνός στον Άρη, 0-1 τον Κισσαμικό

FOOTBALL LEAGUE / ÊÉÓÓÁÌÉÊÏÓ - ÁÑÇÓ
Άρης EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Football League, καθώς επικράτησε 1-0 του Κισσαμικού στα Περιβόλια. Σεφτέ και για Τρίκαλα - Αιγινιακό, άλωσε τη Λέσβο η Λαμία, πεντάρα στην Καλλιθέα ο Αγροτικός.

Το Σάββατο (26/11) συνεχίστηκε με έξι παιχνίδια η Football League, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Ο Άρης, ο ΑΟ Τρίκαλα, ο Αιγινιακός, ο Αγροτικός Αστέρας και η Σπάρτη ήταν οι ομάδες που γεύτηκαν τη χαρά της νίκης. Η τρίτη στροφή ολοκληρώνεται την Κυριακή (27/11) με το Πανσερραϊκός - ΑΟ Χανιά.

ΜΕ ΚΑΠΝΙΔΗ Ο ΑΡΗΣ

Με την... τρίτη ο Άρης! Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έφτασε στην πρώτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα της Football League, επικρατώντας 1-0 του Κισσαμικού στα Περιβόλια. Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι και κατέκτησαν το τρίποντο με γκολ του Αντώνη Καπνίδη στο 51'.

Ο περσινός πρώτος σκόρερ των "κίτρινων" στη Γ' Εθνική μπήκε στο 46' και με διαγώνιο σουτ στο 51' νίκησε τον Λαζαρίδη, ανοίγοντας το σκορ, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα. Και στο πρώτο μέρος ο Άρης είχε ευκαιρίες να σκοράρει, όπως στο 36' με τον Νέτο, που πλάσαρε πάνω στον πεσμένο Λαζαρίδη. Ο ίδιος παίκτης νωρίτερα, στο 23', είχε υποχρεώσει σε εκπληκτική απόκρουση των γκολκίπερ των Κρητικών, μετά από εκτέλεση φάουλ.

Στο 32' οι "κιτρινόμαυροι" σημείωσαν γκολ με τον Ίλιτς που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 41' ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ραούλ Μπράβο στη μικρή περιοχή, σε προσπάθεια του Ισπανού να βάλει την προβολή σε κεφαλιά του Ιντζίδη, μετά από κόρνερ του Τάτου.

Ο Κισσαμικός, σε αντίθεση με την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ, δεν κατάφερε να περιορίσει τον Άρη, με αποτέλεσμα να ηττηθεί. Είχε, βέβαια, ορισμένες καλές στιγμές, αλλά η εστία του Διούδη διατηρήθηκε απαραβίαστη. Η άξια νίκη του Άρη θα επιφέρει ηρεμία στην ομάδα, η οποία μετά το εντός έδρας 1-1 με τον Αιγινιακό είχε "κλονιστεί".

Μετά το "διπλό" στα Χανιά, ο Άρης πήγε στους πέντε βαθμούς, ενώ αντίθετα ο Κισσαμικός έμεινε στον πόντο, τον οποίο είχε κατακτήσει στο εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ

Η Σπάρτη κατέκτησε τη δεύτερη νίκη της στη Football League. Οι Λάκωνες μετά την επικράτηση επί του Πανθρακικού, άλωσαν την Καρδίτσα με 2-0 κόντρα στην Αναγέννηση. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ήταν ανώτερη και έφτασε δίκαια στο τρίποντο. Ο ΑΟ Τρίκαλα πανηγύρισε στο Μενίδι την πρώτη του νίκη (1-0), υποχρεώνοντας τον Αχαρναϊκό στην πρώτη του ήττα.

Το γκολ που χάρισε το τρίποντο στους Θεσσαλούς σημείωσε ο Μπαϊκαρά στο 53'. Το πιο εντυπωσιακό ματς έγινε στον Εύοσμο. Ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχτηκε την Καλλιθέα του Τάκη Γκώνια και ήταν καταιγιστικός. Τη συνέτριψε με 5-3 και έκανε το "τρία στα τρία" στη Football League. Χατ τρικ έκανε ο επιθετικός Θανάσης Δεινόπαπας. Ο Αιγινιακός φιλοξένησε στο "Γ. Παραλυκίδης" τον Πανθρακικό και νίκησε με 2-1, διατηρώντας το αήττητο ύστερα από τρία παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, "πληγώνοντας" τους Θρακιώτες στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου και στις αρχές του δεύτερου.

Η Λαμία έφτασε στη δεύτερη σερί νίκη της στη Football League. Ο Μπλάζιτς στο 12’ και ο Βασιλόγιαννης στο 17’ βρήκαν δίχτυα κόντρα στην Καλλονή, με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να διασφαλίζει ως το τέλος το αποτέλεσμα, παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων. Η ΑΕΛΚ έχει μόλις έναν βαθμό, μετά από τρεις αγωνιστικές.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη των αγώνων

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 0-1

FOOTBALL LEAGUE / ÊÉÓÓÁÌÉÊÏÓ - ÁÑÇÓ
FOOTBALL LEAGUE / ÊÉÓÓÁÌÉÊÏÓ - ÁÑÇÓ EUROKINISSI SPORTS

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παγώνης, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ (65' Σελινιωτάκης), Θέος (65' Μάντζης), Κίκε, Μίλιτς (79' Βλάχος).

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Παυλίδης (57' Ρόβας), Νέτο, Αντρέου (46' Καπνίδης), Ίλιτς (79' Μπαργκάν), Τάτος, Μιλούνοβιτς.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Πρέντζας (Δυτ. Αττικής)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ 0-2

Λευκός καπνός στον Άρη, 0-1 τον Κισσαμικό
EUROKINISSI SPORTS

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος):Κουτσόπουλος, Ζδράβος (46' Τσόπελας), Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Ντάνκουα, Μοσχάκης (46' Ντιατά), Τζέκος, Μπιτέλης (71' Ελ Σαγιέντ), Μπλέντι.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου):Μελίσσας, Σιώπης, Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Καρτσαμπάς, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Κατσίκης (91' Χάδιαρης), Ηλιόπουλος (66' Γιαννίτσης), Μπουντόπουλος (74' Παναγιώτου), Αναστασάκος.

Διαιτητής: Μαρόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκδικής)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 5-3

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Βαφέας, Ουνγιαλίδης, Κουκόλης, Τεγούσης, Χατζής, Τάι (82' Πάλλας), Φιλίπε (82' Γκέσιος), Δεινόπαπας (82' Τριανταφυλλάκος), Πάτο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνη, Μπέλης, Μάκο, Ηλιάδης (70' Γουόρντεν), Τσίπρας, Σταματάκος.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Ζέρβας (Πιερίας), Χατζηνάκος (Δράμας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-1

Λευκός καπνός στον Άρη, 0-1 τον Κισσαμικό
EUROKINISSI SPORTS

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ(Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Ζούρκος, Γκατσολάρι (66' Μουκίδης), Φασίδης (91' Κυζιρίδης), Ζγκούρη (79' Ονουάτσι), Γκούρτσας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιανός (54' Χαλκιαδάκης), Ρουσσάκης (86' Μπακατώρος), Πετρούσης, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Μήλιος (54' Κουτσίδης), Κάρδαρης, Ρομπέρ, Νικόλτσης.

Διαιτητής: Λυμπούδης (Μακεδονίας )

Βοηθοί: Αϊναλής (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Φλώρινας)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 0-1

FOOTBALL LEAGUE / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ
FOOTBALL LEAGUE / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ EUROKINISSI SPORTS

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Αναστασίου, Μουστάκης, Τσεμπερίδης, Μάρης, Πλαβούκος, Τζέφερσον (46' Ματσούκας), Γουέρε, Ντούνγκα (75' Τζιώρας).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Γκόλιας, Λαμπάκης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Λεάντρο, Μουμίν, Στογιάνοβιτς (86' Σερζίνιο), Μπαϊκαρά (91' Σαρακατσάνος), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς (61' Μίνγκας).

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Σίπκας (Σάμου)

ΚΑΛΛΟΝΗ - ΛΑΜΙΑ 0-2

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÏÍÇ - ËÁÌÉÁ
FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÏÍÇ - ËÁÌÉÁ EUROKINISSI SPORTS

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιώργος Βαζάκας):Ταΐρης, Ζουλιώτης, Αρναούτογλου (46’ Ευαγγελιδάκης), Ρεπετσάς, Τζελίδης, Ντάλλας, Γιώργου, Παραΐμπα (46’ Λαμπράκης), Φράγκος, Κέρι (71’ Γιουκαρής), Μπουρντουζάν

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές):Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βαλιός, Ντουρμισάι (65’ Πίντο), Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης (75’ Τσούκαλος), Καραγιάννης (62’ Αυγενικού), Βάντερσον, Όμο

Διαιτητής:Ζαραβίνος (Αθηνών)

Βοηθοί:Δεληθοδωρής, Σαμοΐλης (Αθηνών)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Απόλλων Σμύρνης - Παναιγιάλειος 2-0(20', 26' Διαμαντόπουλος)

ΟΦΗ – Πανελευσινιακός 2-0(10' πεν. Χαντί, 41' Μίκιτς)

Σάββατο 26 Νοεμβρίου

Αναγέννηση Καρδίτσας - Σπάρτη 0-2 (11' Ηλιόπουλος, 77' Αναστασόπουλος)

Αγροτικός Αστέρας - Καλλιθέα 5-3 (20', 59', 82' Δεινόπαπας, 56' Φελίπε, 84' Ταϊανάν - 16' Πάτας, 79' Μουκτάρης, 93' Γουόρντεν)

Αιγινιακός – Πανθρακικός 2-1 (36' Ζγκούρι, 47' Γιαζιτζόγλου - 67' Χαλκιαδάκης)

Αχαρναϊκός - ΑΟ Τρίκαλα 0-1 (53' Μπαϊκαρά)

Καλλονή – Λαμία 0-2 (12' Μπλάζιτς, 17' Βασιλόγιαννης)

Κισσαμικός - Άρης 0-1 (51' Καπνίδης)

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Πανσερραϊκός - ΑΟ Χανιά (15:00, Δημ. Σερρών)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Αγροτικός Αστέρας 9

2. Απόλλων Σμύρνης 9

3. Λαμία 7

4. Σπάρτη 6

5. ΟΦΗ 5

. Αιγινιακός 5

. Άρης 5

8. Τρίκαλα 4

. Πανσερραϊκός 4

. Αχαρναϊκός 4

11. Καλλιθέα 3

12. Αναγέννηση Καρδίτσας 2

13. ΑΟ Χανιά 1

. Παναιγιάλειος 1

. Πανθρακικός 1

. Καλλονή 1

. Κισσαμικός 1

. Πανελευσινιακός 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4Η)

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

Αν. Καρδίτσας – Απόλλων (15:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

Παναιγιάλειος - Αγροτικός Αστέρας (15:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

Σπάρτη – Αιγινιακός (15:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)

Πανθρακικός – Κισσαμικός (15:00, ΔΑΚ Κομοτηνής)

ΑΟ Χανιά – Αχαρναϊκός (15:00)

Λαμία – Πανελευσινιακός (15:00, ΔΑΚ Λαμίας)

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου

Καλλιθέα – Πανσερραϊκός (15:00, Δημ. Στάδιο «Γρ. Λαμπράκης»)

Άρης – Καλλονή (15:00, «Κλεάνθης Βικελίδης»)

ΑΟ Τρίκαλα – ΟΦΗ (15:00, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το απόλυτο ο Απόλλων Σμύρνης, 2-0 τον Παναιγιάλειο

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ