Καταθέτει ένσταση ο Άρης

Ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, έδωσε εντολή στο νομικό επιτελείο των "κιτρίνων" να κατατεθεί ένσταση για τη συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι στην αναμέτρηση της Λαμίας με τη Σπάρτη. Μέχρι Τετάρτη, η προθεσμία.

Μέχρι την Τετάρτη (22/2) έχουν προθεσμία οι έχουσες έννομο συμφέρον ΠΑΕ να καταθέσουν ένσταση για τη συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι στην αναμέτρηση της Λαμίας με τη Σπάρτη, θεωρώντας αυτή αντικανονική.

Πρώτη αναμένεται να το πράξει η ΠΑΕ Άρης και μάλιστα εντός της Τρίτης. Ο πρόεδρος των "κιτρίνων", Θόδωρος Καρυπίδης, έδωσε εντολή στο νομικό επιτελείο της ομάδας να κατατεθεί η ένσταση προσδοκώντας σε μηδενισμό της Λαμίας στο συγκεκριμένο ματς, αλλά κι αφαίρεση τριών βαθμών.

Το σκεπτικό στο οποίο θα βασιστεί η υπερασπιστική γραμμή της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι ότι η προκήρυξη του πρωταθλήματος υπερισχύει του ΚΑΠ. Η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει δώσει κι αυτή εντολή στο νομικό επιτελείο της να "ψάξει" το θέμα κι ανάλογα να κινηθεί, ενώ άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις της Σπάρτης.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ

ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία: "Σκόπιμες διαστρεβλώσεις"

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

Θέμα με τους ξένους η Λαμία στο ματς με τη Σπάρτη

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αναλύουμε διεξοδικά το 'Avengers: Endgame'

Η σάγκα της Marvel κορυφώνεται και το Pop για τις Δύσκολες Ώρες κάνει το καθήκον του, με αρετή και τόλμη (και κάποια spoilers προς το τέλος).

Cobra Kai και το τέλος της Marvel όπως την ξέρεις: Τι να δεις το Πάσχα

Thanos, dojo, δράκοι και Uma Thurman. No mercy η ποπ κουλτούρα αυτό το Πάσχα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ