FOOTBALL LEAGUE

Καμαρά: ''Εγώ σε απολογία;''

Καμαρά: ''Εγώ σε απολογία;''
Λαμία, Καμαρά INTIME SPORTS

Ο Τζον Καμαρά δεν πίστευε στα... αυτιά του όταν ενημερώθηκε ότι κλήθηκε σε απολογία επειδή μετά το ματς με την ΑΕΛ σήκωσε τη φανέλα του, κάτω από την οποία σε μπλουζάκι που φορούσε γραφόταν: «Είμαστε από τη Δυτική Αφρική - δεν είμαστε ιός».

Για τον λόγο αυτόν η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League τον κάλεσε σε απολογία. Στο άρθρο 14 παρ. 5, το οποίο... υποτίθεται ότι παραβίασε ο μέσος από τη Σιέρα Λεόνε, επισημαίνεται ότι: «Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που με αποκάλυψη του εσωτερικού της φανέλας του διαφημίζουν προϊόντα ή αποκαλύπτουν ρατσιστικά ή υβριστικά συνθήματα τιμωρούνται με χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ, εφ' όσον η παράβασή τους αυτή δεν τιμωρείται βαρύτερα κατά τον πειθαρχικό κώδικα».

Ασφαλώς και το γεγονός ότι ο Αφρικανός προχώρησε στην κίνηση αυτήν, μετά τον ντόρο που ξέσπασε εξαιτίας του ιού Έμπολα, δεν μπορεί να είναι ρατσιστικό μήνυμα.

Στο περιβάλλον του ο Καμαρά έλεγε: ''Αν είναι δυνατόν! Να κληθώ σε απολογία; Αυτό το μήνυμα έστειλαν όλοι οι συμπατριώτες μου εξαιτίας του ιού. Είναι καμπάνια. Δεν το σκέφτηκα μόνος για να το κάνω. Δεν έχω λόγια για αυτό που άκουσα''.

Καμαρά: ''Εγώ σε απολογία;''
Καμαρά INTIME SPORTS

Την Πέμπτη (6/11), λοιπόν, θέλοντας και μη, ο Καμαρά θα παρουσιαστεί ενώπιον του αθλητικού δικαστή, προκειμένου να πείσει για το αυτονόητο, ότι το μήνυμά του κάθε άλλο παρά ρατσιστικό ήταν.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ