FOOTBALL LEAGUE

Καλαμάτα - Τρίκαλα 0-1: Διπλό κορυφής με Ριζογιάννη στο 90+6'

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα Τρίκαλα απέδρασαν (0-1) από την Καλαμάτα με πέναλτι του Ριζογιάννη στο 90+6' και θα παραμείνουν στην κορυφή της Football League ό,τι και να γίνει στην 11η αγωνιστική.

Στην Καλαμάτα άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Football League με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τα Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί απέδρασαν με τη νίκη (0-1) χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Παντελή Ριζογιάννη στο 90+6'.

Ό,τι και να γίνει στα υπόλοιπα ματς θα συνεχίσουν ν' απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στην κατηγορίας. Τα Τρίκαλα μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η Καλαμάτα είχε την πρώτη ευκαιρία. Ο Βουκμίροβιτς έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ωστόσο ο Γιακουμής ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

Η ομάδα της Θεσσαλίας έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 43ο λεπτό. Ο Σταματής πήρε την μπάλα μετά το λάθος του Πάντου, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το σουτ του Ζαχαρόπουλου τρία λεπτά μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κατέληξε στην αγκαλιά του Γιακουμή.

Στο 73' ο Παπαγεωργίου έδωσε στον Τεγούση, αλλά το σουτ του δεύτερου πέρασε ψηλά άουτ. Στο 81ο λεπτό ο Άλεξιτς βγήκε στην επίθεση, αλλά ο Τσιβελεκίδης τον πρόλαβε τελευταία στιγμή. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στην εκπνοή του ματς.

Στο τέταρτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου τα Τρίκαλα κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Καντούτσης ανέτρεψε τον Σταματή. Ο Παντελής Ριζογιάννης ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και χάρισε τη νίκη στον ΑΟΤ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πάντος, Γκελγκέρια, Κωνσταντινόπουλος, Τσιβελεκίδης, Καντούτσης, Τζόκιτς, Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Μπάμπης, Βουκμίροβιτς

ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιακουμής, Σανδραβέλης, Γιαννίτσης, Νιάρος, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος, Σταματής, Λώττας, Πελάεθ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Καλαμάτα - Τρίκαλα 0-1 (90+6' Ριζογιάννης)

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Αιγάλεω - Ολυμπιακός Βόλου

ΟΦΙ - Θεσπρωτός

Τρίγλια - Διαγόρας

Καβάλα - Ιωνικός

Ιάλυσος - Βέροια

Νίκη Βόλου - Ασπρόπυργος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 . Τρίκαλα 25

2. Ιωνικός 20

3. Βέροια 18

4. Καβάλα 15

5. Διαγόρας 14

6. Ασπρόπυργος 14

7. Ολυμπιακός Βόλου 14

8. ΟΦΙ 14

9. Νίκη Βόλου 12

10. Καλαμάτα 11

11. Αιγάλεω 11

12. Τρίγλια 10

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ