FOOTBALL LEAGUE

Κακό τάιμινγκ: Ο Θωμάς Γραικός πανηγύρισε με στρατιωτικό χαιρετισμό

Κακό τάιμινγκ: Ο Θωμάς Γραικός πανηγύρισε με στρατιωτικό χαιρετισμό

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Γραικός σκόραρε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα, αλλά ο πανηγυρισμός που επέλεξε να κάνει ήταν εντελώς λανθασμένος για το τάιμινγκ (VIDEO).

Ο Θωμάς Γραικός έγινε ήρωας για τον Ολυμπιακού Βόλου στο εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα, αφού στις καθυστερήσεις ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του και της επέτρεψε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ωστόσο, ο πανηγυρισμός που επέλεξε να κάνει μετά από το γκολ, πολύ εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί, με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Την ώρα που η UEFA και η FIG θα κάνουν έρευνα για τον στρατιωτικό χαιρετισμό των Τούρκων ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι με την Αλβανία, ο Θωμάς Γραικός τρέχοντας έπειτα από το γκολ που πέτυχε, σταμάτησε λίγο πριν τη μεσαία γραμμή και πανηγύρισε με τον ίδιο τρόπο.

Δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση βέβαια πως ο αμυντικός της ομάδας του Βόλου είχε πρόθεση να υποστηρίξει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στη Συρία. Ο συγκεκριμένος πανηγυρισμός όμως, αυτή την περίοδο τουλάχιστον, είναι εντελώς παρεξηγημένος.

Μάλιστα, με τον ίδιο τρόπο πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους ο Ιμπραχίμ Τσολάκ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ