FOOTBALL LEAGUE

Και τελικά ξανά μπαράζ για Δόξα Δράμας - ΑΕ Καραϊσκάκης

Και τελικά ξανά μπαράζ για Δόξα Δράμας - ΑΕ Καραϊσκάκης
Δόξα Δράμας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ είχε ματαιώσει το μπαράζ για την κάλυψη της 18ης θέσης στη Football League, αλλά προέκυψε ανατροπή. Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης θα μονομαχήσουν για την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία.

Μπορεί η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ να είχε ματαιώσει το μπαράζ για την κάλυψη της 18ης θέσης στη Football League, ωστόσο την Τρίτη (5/9) προέκυψε ανατροπή δεδομένων. Στο Διαιτητικό Δικαστήριο εκδικάστηκε η προσφυγή της έχουσας έννομο συμφέρον Δόξας Δράμας και ο πρόεδρός της έδρας ουσιαστικά προανήγγειλε την απόφαση που δικαιώνει τους «Μαυραετούς».

Λίγες ώρες μετά το Διαιτητικό Δικαστήριο εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε: "Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου αποφάσισε να δεχτεί τυπικά και κατ’ ουσίαν την προσφυγή του σωματείου Δόξα Δράμας.

Εξαφάνισε την προσβαλλομένη υπ΄ αριθμ. 2/28.8.2017 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, με την οποία ματαιώθηκε ο ορισθείς για τις 29.8.2017 με απόφαση της ΕΠΟ 23814/2017 της 25.8.2017 αγώνας κατάταξης μεταξύ της αιτούσας και της ΑΕ Καραϊσάκης, ώστε να διαταχθεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ άμεσα νέος αγώνας κατάταξης μεταξύ των ανωτέρω ομάδων, προκειμένου να καλυφθεί το υφιστάμενο κενό της 18ης θέσης της Β΄ Εθνικής".

Θα δοθεί λοιπόν αγώνας μπαράζ ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης και όποια ομάδα επικρατήσει, θα ανέβει στη Football League ως 18η ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι στην δεύτερη κατηγορία είχε προκύψει κενό και δήλωση συμμετοχής είχαν κάνει μόνο 17, ενώ η προκήρυξη έκανε λόγο για 18 ομάδες.

Η Δόξα Δράμας και η ΑΕ Καραϊσκάκης τερμάτισαν στη 2η θέση σε 1ο και 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής και εξασφάλισαν το δικαίωμα ανόδου μέσω του νέου ΚΑΠ που πήρε την απόφαση να εφαρμόσει η Ομοσπονδία (με βάση τον προηγούμενο, μόνο οι πρώτοι των ομίλων εξασφάλιζαν προβιβασμό).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαράζ ανόδου στη Football League για Δόξα Δράμας - ΑΕ Καραϊσκάκης
Στην Κατερίνη το μπαράζ ΑΕ Καραϊσκάκης - Δόξα Δράμας
Στα... μαχαίρια ΕΠΟ - Football League λόγω δευτεραθλητών
Ματαιώθηκε το μπαράζ για τη Football League

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ