FOOTBALL LEAGUE

Ιωνικός - Τρίκαλα 0-0: Πρεμιέρα χωρίς γκολ στη Football League

FOOTBALL LEAGUE / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πρεμιέρα με ισοπαλία στην τρίτη κατηγορία καθώς Ιωνικός και Τρίκαλα κόλλησαν στο μηδέν. Ανώτεροι οι Θεσσαλοί, έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Κουρεπίνη.

Σέντρα στην τρίτη εθνική κατηγορία. Η πρεμιέρα της Football League έγινε το Σάββατο (28/9) στη Νίκαια, αλλά η μάχη δεν ανέδειξε νικητή.

Ιωνικός και Τρίκαλα κόλλησαν στο 0-0. Η ομάδα της Θεσσαλίας είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στην αναμέτρηση, αλλά έπεσε πάνω στον εξαιρετικό γκολκίπερ των γηπεδούχων, Τάσο Κουρεπίνη.

Μάναλης, Άλεξιτς, Γρηγορόπουλος και Πελάεθ προσπάθησαν να παραβιάσουν την εστία του Ιωνικού, αλλά μάταια. Ο Ζαρόπουλος απέκρουσε ενστικτωδώς την κεφαλιά του Ιωάννου στο 53ο λεπτό, ενώ ύστερα από δέκα λεπτά (63') ο Κουρεπίνης επενέβη ξανά αποτελεσματικά στο σουτ του Τεγούση.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Γκοτσούλας, Κρητικός, Καλλέργης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μάναλης, Παπατζίκος, Ιωάννου, Τιεντσέ, Φουρλάνος, Μουστάκης.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Ντόσης, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Σανδραβέλης, Παπαγεωργίου, Τεγούσης, Άλεξιτς, Πελάεθ, Γρηγορόπουλος, Σταματής.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Ιωνικός - Τρίκαλα 0-0

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου (15:00)

Αιγάλεω - Καλαμάτα (ΕΡΤ3)

Καβάλα - Π.Ο Τρίγλιας

Iάλυσος - ΟΦI

Ασπρόπυργος - Ολυμπιακός Βόλου

Νίκη Βόλου - Θεσπρωτός

Βέροια - Διαγόρας

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ