FOOTBALL LEAGUE

Ηρακλής - Πλατανιάς 2-2: Ξέρανε τον "γηραιό" στο 94' ο Μπιανκόνι

Ηρακλής - Πλατανιάς 2-2: Ξέρανε τον "γηραιό" στο 94' ο Μπιανκόνι
Ηρακλής, Πλατανιάς (eurokinissi) EUROKINISSI

Με δυο πανέμορφα γκολ του Μπιανκόνι, το δεύτερο στο 94', ο Πλατανιάς που έπαιζε με δέκα παίκτες έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή που είχε προηγηθεί δυο φορές. (VIDEO)

Με γκολ του Μπιανκόνι στο 94' της αναμέτρησης του Καυτανζογλείου ο Πλατανιάς πήρε πολύτιμο βαθμό κόντρα στον Ηρακλή σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τέσσερα γκολ και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βραζιλιάνος φορ της ομάδας των Χανίων ο οποίος πέτυχε δυο εξαιρετικά τέρματα, ιδίως το πρώτο, και ισοφάρισε δυο φορές τον Ηρακλή που είχε προηγηθεί στο σκορ.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ηρακλή καθώς μόλις στην πρώτη του επίθεση στο 3' κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Σε επίθεση από τα δεξιά ο Κουτρομάνος έδωσε στον Περόνε, αυτός έσπασε τη σωστή στιγμή στον Βιτλή ο οποίος με πλασέ από τα αριστερά έκανε το 1-0.

Αυτή μάλιστα ήταν και η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος όπου δεν υπήρξαν άλλες φάσεις από πλευράς των δυο ομάδων.

Στο δεύτεροι μέρος η ομάδα των Χανίων μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και ισοφάρισε με εκπληκτικό γκολ του Μπιανκόνι. Ο Βραζιλιάνος φορ είδε τη μπάλα να στρώνεται μπροστά του εκτός περιοχής και έκανε ένα τρομερό σουτ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βοσνιάδη.

Ο Ηρακλής αντέδρασε και κατάφερε να προηγηθεί ξανά με ένα τυχερό γκολ του Περόνε στο 70'. Ο Ορφανίδης που είχε περάσει στο ματς αντί του Κλέιτον έκανε την ενέργεια και την πάσα προς τον φορ του Ηρακλή ο οποίος στην προσπάθεια του να κάνει το κοντρόλ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκοτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Πλατανιά έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσαμούρη με απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για τη συνέχεια της αναμέτρησης.

Παρόλα αυτά η ομάδα των Χανίων κυνήγησε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν και δικαιώθηκε ένα λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Σε εκτέλεση φάουλ από το χώρο του κέντρου ο Μπιανκόνι και πάλι πετάχτηκε πήρε τη γυριστή κεφαλιά και έκανε το 2-2.

Γκολ: 3' Βιτλής, 70' Περόνε/63'-93' Μπιανκόνι

Κίτρινες: 56' Γιαννίτσης/26' Μάγκιτς, 66' Ρουσσάκης, 71' Νίλι

Κόκκινες: 75' Τσαμούρης

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα):Βοσνιάδης, Κουτρομάνος (35' Καζναφέρης), Βιτλής, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Κωστούλας, Νιαμπούγιου, Παναγιωτούδης, Μουνιόθ, Κλέιτον (61' Ορφανίδης), Περόνε (79' Πτηνόπουλος).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης):Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης (80' Κωστίκος), Τσαμούρη, Ρουσσάκης (53' Χ. Ποζατζίδης), Μαγκιτς (66' Ταρίκ), Παπανικολάου, Καραγκούνης, Μπιακόνι, Μπερντόμο, Κόρτσαμ.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης:

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ