FOOTBALL LEAGUE

Γκέλα η Παναχαϊκή, σε θέση ανόδου ο ΟΦΗ

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αιγινιακός σόκαρε την Παναχαϊκή στην Πάτρα (0-1, 25' Σοφιάνης) και ο ΟΦΗ υποχρέωσε την Σπάρτη στην πρώτη εντός έδρας ήττα (0-3, 20' Μαχαίρας, 60' & 82' Μάνος) με αποτέλεσμα να ανέβει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο κλείσιμο του πρώτου γύρου.

Στους 40 βαθμούς και την 2η θέση της Football League φιγουράρει ο ΟΦΗ από το απόγευμα του Σαββάτου (17/2), φτάνοντας σε θέση ανόδου με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε με σκορ 3-0 της Σπάρτης και έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες (σκοράροντας από τρία τέρματα σε κάθε ματς), υποχρεώνοντας παράλληλα τους γηπεδούχους στην πρώτη εφετινή τους εντός έδρας ήττα.

Στο 20' ο Μαχαίρας με φοβερό σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο δεξί "παραθυράκι" της εστίας του εμβρόντητου Γιακουμή, βάζοντας μπροστά στο σκορ τον ΟΦΗ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκόρερ πήρε τη θέση του Νάστου στην ενδεκάδα. Ο τελευταίος θα ξεκινούσε το ματς, αλλά έφυγε εσπευσμένα από το γήπεδο όταν ενημερώθηκε ότι η σύζυγος του έφερε το πρώτο παιδί της οικογένειας στον κόσμο. Ο Μάνος βρήκε στο 60' και το 82' για το τελικό 0-3 στο ματς, φτάνοντας παράλληλα τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΣΠΑΡΤΗ (Γιώργος Πολυμενέας):Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Γραικός (55' Μουζακίτης), Τσιμότζι (59' Μπέλης), Παναγιώτου (80' Φουρτάδο), Τριανταφυλλάκος, Ράνος, Γουόρντεν.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος):Στρέζος, Μπολάκης, Μονιάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης (49' Βαφέας), Μαχαίρας, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης (72' Ντίνας), Κουτσιανικούλης (83' Κοέλιο), Μάνος, Βουό.

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Γκοτσόπουλος (Αχαΐας)

Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΣΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Η Παναχαϊκή ήταν αυτή που είχε τη μπάλα στα πόδια της, την υπεροχή σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα και τις καλύτερες ευκαιρίες στο ματς, ωστόσο ο Αιγινιακός ήταν αυτός που μπόρεσε να βρει το γκολ και τους τρεις βαθμούς της νίκης στην αναμέτρηση!

Στο 25' ήταν ο Τοπαλίδης που έκανε τη σέντρα και ο Σοφιάνης που με κεφαλιά νίκησε τον Σούλη για το 0-1 στο γήπεδο της Αγυιάς. Οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση, έχασαν ευκαιρίες, ο Τόλιος είχε σπουδαίες επεμβάσεις και τίποτε δεν άλλαξε έως το τέλος του αγώνα.

Ο Αιγινιακός πήρε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη μετά τις 28 Μαΐου του 2017, η Παναχαϊκή γνώρισε την εντός έδρας ήττα μετά από 26 ματς και έμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από Άρη και ΟΦΗ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Γκίνο, Φωτάκης (46' Μουστακόπουλος), Μασούρας (29' Στεργίδης), Πολυχρόνης (69' Βασιλείου), Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πετρούσης, Πολύζος, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι (59' Ανδρικόπουλος), Σοφιάνης (74' Μπιλάλι), Πέριτς (80' Ζούρκος), Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)

Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Ψαρρής (Ζακύνθου)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

Παναχαϊκή - Αιγινιακός 0-1 (25' Σοφιάνης)

Σπάρτη - ΟΦΗ 0-3 (20' Μαχαίρας, 60' & 82' Μάνος)

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Αχαρναϊκός - Απόλλων Πόντου (0-3 α.α.)

ΑΕ Καραϊσκάκης - Απόλλων Λάρισας

Εργοτέλης - Τρίκαλα

Βέροια - Παναιγιάλειος

Άρης - Αναγέννηση Καρδίτσας

Δόξα Δράμας - Πανσερραϊκός

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου

ΑΟΧ Κισσαμικός - Καλλιθέα (15.30)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Άρης 42

2. ΟΦΗ 39

................................................

3. Παναχαϊκή 37

4. ΑΟΧ Κισσαμικός 27 *

5. Τρίκαλα 27

6. Σπάρτη 25

. Απόλλων Λάρισας 25

8. Δόξα Δράμας 24

9. Αιγινιακός 22

10. ΑΕ Καραϊσκάκης 22

11. Αν. Καρδίτσδας 21

. Απόλλων Πόντου 19

................................................

13. Εργοτέλης 16

14. Καλλιθέα 13

. Παναιγιάλειος 13

. Πανσερραϊκός 13

17. Βέροια 11 *

18. Αχαρναϊκός -51

* ΑΟΧ Κισσαμικός και Βέροια έχουν ένα ματς λιγότερο.

Photo credits: eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ