FOOTBALL LEAGUE

Γκέλα για την Λαμία, 0-0 με τον Πανευλευσινιακό

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία δεν κατάφερε να κερδίσει στην Ελευσίνα και το 0-0 μέσα σε ένταση ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Σπουδαία νίκη για Αιγινιακό κόντρα στην Σπάρτη και διπλό των Χανίων επί του Αχαρναϊκού.

Η Λαμία δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League αφήνοντας δυο βαθμούς στην Ελευσίνα, έπεσε έτσι στην δεύτερη θέση και έδωσε την ευκαιρία στον Άρη να μειώσει τη διαφορά.

Από τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής ξεχωρίζει επίσης η νίκη των Χανίων μέσα στο Μενίδι αλλά και η επικράτηση του Αιγιναικού επί της Σπάρτης με τους γηπεδούχους να παλεύουν για την παραμονή τους. Επίσης σημαντικό βαθμό πήρε και ο Παναιγιάλειος κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

Ισοπαλία και ένταση στην Ελευσίνα

Το παιχνίδι στην Ελευσίνα ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και την Λαμία που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα δεν είχε πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν με τις δυο ομάδες να δείχνουν ένταση και πάθος στο ματς αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά.

Μάλιστα προς το τέλος της αναμέτρησης είδε κόκκινη κάρτα ο Τζόκιτς, γιατί χτύπησε άνθρωπο από το ιατρικό επιτελείο της Ελευσίνας που μπήκε για να δώσει τις πρώτες βοήθειες σε πεσμένο ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

Επίσης υπήρξε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων με πολλές προκλήσεις ανάμεσα τους, ενώ εκτός από καθίσματα εκτοξεύθηκαν και νερά – καφέδες.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Τσίγκρος (70' Κορομηλάς), Αρναούτογλου, Κολόκας (80' Καμπούρης), Τσούπρος, Γραικός, Κρισμάρεβιτς, Σιλιγαρδάκης, Νίασον, Πρίντεμπς, Ακούζιε (59' Σταματάκης).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Ρότσα, Παπαργυρίου (85' Τσουκαλάς), Αναστασιάδης, Κοτσώνης (70' Καραγιάννης), Όμο, Μπλάζιτς, Τζόκιτς, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Ντουρμισάι (53' Τσόβιτς).

Απέδρασαν από το Μενίδι τα Χανιά

Τα Χανιά πέρασαν από την έδρα του Αχαρναϊκού επικρατώντας με 2-1 και έβαλαν σε μεγάλους μπελάδες τους γηπεδούχους ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε ένταση.

Η ομάδα του Νίκου Παντέλη επικράτησε με 2-1 του Αχαρναϊκού σε ένα κακό παιχνίδι, στο οποίο παρόλα αυτά επιτεύχθηκαν τρία τέρματα.

Οι Κρητικοί επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από τρεις ήττες, πανηγύρισαν εκτός έδρας τρίποντο μετά από 1,5 μήνα και απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τον Αχαρναϊκό που συνεχίζει να παραπαίει.

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Ψύχος, Σωτηράκος, Καραντασιάδης (83' Σταμούλης), Αναστασίου, Τσουβαλτσίδης, Παπατόλιος, Τσεμπερίδης, Ντάγκρας, Μαρσελίνο (62' Λύρας), Τζέφερσον, Ζαχαρός (Μεζίνι).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Τσουκάνης, Θεολόγου, Λάσκαρης (60' Ντούμος), Δρίζης, Φουρλάνος, Σταματής (90' Αφράτης), Βακενβάϊ, Αποστολόπουλος (76' Κοζάκης).

Έφυγε με τον βαθμό από τον Εύοσμο ο Παναιγιάλειος

Ο Παναιγιάλειος παρά τις πολλές απουσίες με τις οποίες παρατάχθηκε στον Εύοσμο κατάφερε να πάρει βαθμό κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα στο 1-1 της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Οι Αιγιώτες ακόμα δεν έχουν πανηγυρίσει τη νίκη μακριά από το γήπεδό τους, ωστόσο κατάφεραν να σταθούν όρθιοι απέναντι στους «σταχυοφόρους» και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, παραμένοντας σε απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης):Γιακουμής, Μπουτζίκος (80’ Βουτσιάς), Γκότοβος, Αργυρίου, Βαφέας, Τάι (57’ Γκέσιος), Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Πάτο, Μέρντοβιτς (70’ Ουνγιαλίδης), Φιλίπε.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός):Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Μπούζας, Τρίγκας, Γκούφας (81’ Τσότρας), Τσιλιγκίρης, Κρητικός, Παπαδόπουλος, Νταγκεστάνι, Μπρους (46’ Βουτσιώτης).

Δίκαιη μοιρασιά στις Σέρρες

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση στις Σέρρες ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και την Καλλιθέα (1-1). Η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη αν και προηγήθηκε από το 12’ με γκολ του Βοσκόπουλου, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ.

Είχε και δοκάρι στο 5' με τον Κανούλα, αλλά δεν έδειξε καλό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος. Απεναντίας, η Καλλιθέα ήταν καλύτερη στο δεύτερο 45άλεπτο και δίκαια έφθασε στη ισοφάριση με τέρμα του Κρεββατά στο 50’.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Φουσού (74' Τσούτσης), Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης, Κανούλας (59' Πόζογλου), Γκούρτσας

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Τσώνης, Γκίνη, Σταμόπουλος, Πινιώτης (53' Κατσικογιάννης), Ταλέντο (70' Σταματάκος), Κρεββατάς (72' Γουόρντεν), Μπέλης, Σμυρλής.

Νίκησε τη Σπάρτη και ελπίζει ο Αιγινιακός

Η ομάδα του Αιγινιακού κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της Σπάρτης χάρη σε αυτογκόλ του Γιαννίτση στο 83’. Σημείωσε τη δεύτερη εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να διατηρεί ελπίδες παραμονής στην Football League, έχοντας 18 βαθμούς στην 15η θέση. Από την άλλη, η Σπάρτη γνώρισε τη δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα μετά από εκείνη με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Γκατσολάρι (60' Γιοσανκίμ), Φασίδης (66' Σκραπάρας), Ζγκούρη, Μπουρντουζάν (76' Μήλιος).

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Κοτσαρίδης (72' Παπαχρήστος), Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς, Σιώπης, Οικονομόπουλος, Λώττας (63' Ηλιόπουλος), Αναστασάκος, Ροβίθης, Κατσίκης (75' Αναστασόπουλος).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Σάββατο 18/3

Απόλλων Σμύρνης - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0 (15' αυτ. Κουτσόπουλος, 55' Περογαμβράκης)

ΟΦΗ - Τρίκαλα 0-1 (63' Γκόλιας)

Κυριακή 19/3

Πανελευσινιακός-Λαμία 0-0

Καλλονή - Άρης 0-1 (90+5' Ίλιτς)

Αχαρναϊκός - ΑΟ Χανιά 1-2 (42' Μαρσελίνο/45+1' Σταματής, 74' Δαμιανάκης)

Πανσερραϊκός-Καλλιθέα 1-1 (12' Βοσκόπουλος/50' Κρεββατάς)

Αιγινιακός-Σπάρτη 1-0 (83' αυτ. Γιαννίτσης)

Αγροτικός Αστέρας-Παναιγιάλειος 1-1 (34' Τριανταφυλλάκος/76' Κρητικός)

Κισσαμικός-Πανθρακικός (ματαίωση)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Απόλλων Σμύρνης 53

2. Λαμία 53

................................................

3. Άρης 47

4. ΟΦΗ 39

5. Τρίκαλα 37

6. Αγροτικός Αστέρας 37

7. Σπάρτη 31

8. Πανσερραϊκός 29

9. Παναιγιάλειος 28

10. ΑΟΧ 27

11. Κισσαμικός 22

12. Αν. Καρδίτσας 22

13. Αχαρναϊκός 21

14. Καλλιθέα 20

................................................

15. Αιγινιακός 18

16. Καλλονή 15

17. Πανελευσινιακός 11

18. Πανθρακικός -6

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (22η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Τετάρτη 22 Μαρτίου

Σπάρτη - Κισσαμικός (14:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Αιγινιακός (15:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

Παναιγιάλειος - Πανσερραϊκός (15:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

Καλλιθέα - Αχαρναϊκός (15:00, Δημ. Στάδιο Καλλιθέας)

Άρης - Πανελευσινιακός (15:00, «Κλ. Βικελίδης»)

Τρίκαλα - Λαμία (15:00 ΕΡΤ3, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

ΑΟ Χανιά - ΟΦΗ (16:00, Γήπεδο Περιβολίων)

Πανθρακικός - Καλλονή ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Πέμπτη 23 Μαρτίου

Αγροτικός Αστέρας - Απόλλων Σμύρνης (15:00 ΕΡΤ3, «Δ. Κοντικάκης»)

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Stoiximan.gr Football League και όχι μόνο.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ