FOOTBALL LEAGUE

Φοβερός και τρομερός ΟΦΗ, 3-0 την Παναχαϊκή

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ προχώρησε στην ενδέκατη διαδοχική νίκη του στη Football League. Επικράτησε 3-0 της Παναχαϊκής, σκοράροντας και τις τρεις φορές έως το 45'. Μόνοι πρώτοι οι Κρητικοί, δύσκολα θα χάσουν μία εκ των δύο πρώτων θέσεων. (VIDEO)

Η σπουδαία αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον ΟΦΗ στην Αγυιά για την 24η αγωνιστική της Football League ολοκληρώθηκε με μεγάλους θριαμβευτές τους Κρητικούς! Νίκησαν 3-0 στην Αγυιά, βάζοντας και τα τρία γκολ στο πρώτο 45λεπτο και ενώ οι Αχαιοί στην έδρα τους δεν είχαν δεχτεί εφέτος δύο γκολ σε ένα ματς... Ο Μάνος με τα δύο γκολ έφτασε τα 18, ενώ ο Κουτσιανικούλης έφτασε τα εννέα, σε ένα υπέροχο πρώτο 45λεπτο. Οι Αχαιοί έμειναν χωρίς νίκη για τρίτο σερί ματς, αλλά οι περίπου 5.000 οπαδοί της δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να φωνάζουν συνθήματα.

Στο 8ο λεπτό ο Βουό βρέθηκε απέναντι στον Σούλη, ο γκολκίπερ των Αχαιών βγήκε για να τον μαρκάρει, τον κλώτσησε και του έκανε φάουλ. Ο διαιτητής Γρατσάνης αποφάσισε να δείξει κίτρινη κάρτα στον κίπερ των γηπεδούχων, αν και οι Ηρακλειώτες διαμαρτυρήθηκαν έξαλλα, ζητώντας να του δείξει κόκκινη. Διαμαρτυρήθηκαν επίσης γιατί ο ρέφερι δεν άφησε το πλεονέκτημα, μια και ο Κουτσιανικούλης βρέθηκε σε θέση βολής.

Ο Ιβοριανός έκανε τέσσερα λεπτά να σηκωθεί, μια και το χτύπημα από τον Σούλη ήταν δυνατό. Έτσι, στο 12' ο Ντίνας εκτέλεσε φάουλ, ο Μπουτζίκος έκανε χέρι και στη φάση αυτή εντέλει υπεδείχθη η εσχάτη των ποινών. Ο Μάνος στο 14' δεν αστόχησε και έκανε το 0-1.

Στο 22' ο Κουτσιανικούλης με εξαιρετικό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή, και αφού η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Λουμπαρδέα, την έστειλε στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης στο 29' έφτασε μια... ανάσα από το 0-3, αλλά στο 44' έφτιαξε το τρίτο τέρμα των φιλοξενούμενων. Έφυγε στην κόντρα από δεξιά, έσπασε αριστερά στον Μάνο, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-3).

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Στο δεύτερο μέρος η Παναχαϊκή είχε την κυκλοφορία της μπάλας, έχασε δύο καλές ευκαιρίες, αλλά μέχρι εκεί. Ο ΟΦΗ κράτησε την εστία του απαραβίαστη και έφτασε σε μια σπουδαία επιτυχία...

Φοβερός και τρομερός ΟΦΗ, 3-0 την Παναχαϊκή

(τα στατιστικά του αγώνα)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Γκίνο, Αργυρόπουλος (80' Μουστακόπουλος), Σωτηράκος, Φωτάκης (72' Αντωνακόπουλος), Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης (46' Κυνηγόπουλος), Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος, Μωραΐτης.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης (18' λ. τρ. Βαφέας), Νάστος, Μαχαίρας, Ντίνας, Μάνος, Κουτσιανικούλης (59' Περογαμβράκης), Βουό (78' Πουρτουλίδης).

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

Η λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Σανδραβέλης, Κολτσίδας, Τζιμότζι, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου, Ράντι, Φουρτάδο

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ(Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Ζιούλης, Παντελάκης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Ξύδας (92' Αποστολίδης), Λέο (86' Νικόλτσης).

Διαιτητής: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)
Βοηθοί: Καρβούνης (Μεσσηνίας), Ψαρρής (Ζακύνθου)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας (71' Καρακατσάνης), Ε. Ανδρέου, Χατζής (81' Γαρυφαλλόπουλος), Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Λίταινας (88' Σουλιώτης), Τσιλούλης.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας, Γροντής (42' λ. τρ. Τόμιτς), Σαχινίδης, Χιντζίδης (53' Γιαννιτσάνης), Μιλοσάβλιεβ (83' Ζγκούρι).

Διαιτητής: Καρατέρπος (Κοζάνης)

Βοηθοί: Τζιουβάρας (Κοζάνης), Καλύβας (Φθιώτιδας)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Σάββατο 31 Μαρτίου

Παναχαϊκή - ΟΦΗ 0-3 (14' πεν., 44' Μάνος, 21' Κουτσιανικούλης)

Σπάρτη - ΑΟΧ Κισσαμικός 1-3 (70' Τριανταφυλλάκος - 10', 14' Χαλκιαδάκης, 81' Ξύδας)

Απόλλων Λάρισας - Τρίκαλα 0-1 (56' Σαχινίδης)

Κυριακή 1 Απριλίου

Καλλιθέα - Απόλλων Πόντου (15:00 ΕΡΤ3, «Γρ. Λαμπράκης»)

Εργοτέλης - Παναιγιάλειος (16:00, Παγκρήτιο Στάδιο)

Καραϊσκάκης Άρτας - Αιγινιακός (16:00, Δημ. Αγίων Αναργύρων)

Άρης - Δόξα Δράμας (17:00 Web TV, «Κλ. Βικελίδης»)

Βέροια - Πανσερραϊκός Δ.Δ.

Αχαρναϊκός - Αν. Καρδίτσας Δ.Δ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. ΟΦΗ 60

2. Άρης 57

...............................................

3. Παναχαϊκή 47

4. Δόξα Δράμας 43

5. Απόλλων Λάρισας 40

6. ΑΟΧ Κισσαμικός 40

7. Απόλλων Πόντου 38

8. Τρίκαλα 38

9. ΑΕ Καραϊσκάκης 36

10. Σπάρτη 32

11. Αναγέννηση Καρδίτσας 25

12. Αιγινιακός 23

...............................................

13. Εργοτέλης 23

14. Πανσερραϊκός 22

15. Παναιγιάλειος 21

16. Καλλιθέα 16

17. Βέροια 5

18. Αχαρναϊκός -51

* Βέροια και Αχαρναϊκός έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ