FOOTBALL LEAGUE

Football League: Ο Τσίπρας στέλνει τα Τρίκαλα στη Super League 2

FOOTBALL LEAGUE / ΑΙΓΑΛΕΩ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΙΓΑΛΕΩ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα Τρίκαλα έφυγαν με τη νίκη (0-1) από την Ιεράπετρα χάρη στο γκολ του Ανδρέα Τσίπρα και βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στη Super League 2, καθώς μένει μαθηματικά μόνο να σφραγιστεί η άνοδος. Τρίποντο παραμονής από το Αιγάλεω με Μαχαίρα κόντρα στο Θεσπρωτό.

Τα Τρίκαλα επιστρέφουν στη δεύτερη κατηγορία. Μπορεί ακόμη να μην είναι οριστικό, αλλά οι Θεσσαλοί με τη νίκη τους στην Κρήτη βρίσκονται ήδη με το ενάμιση πόδι στην δεύτερη κατηγορία. Κάτι το οποίο φυσικά θα επισφραγιστεί και μαθηματικά σε μία από τις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Τα Τρίκαλα έφθασαν κοντά στο γκολ στο 35', αλλά ο Καραγκιολίδης απομάκρυνε το σουτ του Ντόση. Το ίδιο έκανε και στο 59', αυτή τη φορά σε προσπάθεια του Πελάεθ. Στο 72' ο Κατσικοκέρης νικήθηκε από τον Ζαρόπουλο.

Το ματς κρίθηκε στο 76ο λεπτό με γκολ του Ανδρέα Τσίπρα, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 61' και με εξαιρετική ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα της Θεσσαλίας δεν μπορεί να χάσει με τίποτα την άνοδο.

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς):Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης, Σμίλτος, Χίζι (38' λ. τρ. Τζελέπης), Σκόνδρας, Βογιατζής, Μπάμπης, Χαντί, Αποστολόπουλος (64' Μηνάς), Κατσικοκέρης.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης):Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Πελάεθ (82' Βέρτζος), Άλεξιτς (61' Τσίπρας), Γρηγορόπουλος (88' Ντούνης).

Ο ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Το Αιγάλεω έκανε αποφασιστικό βήμα προς την παραμονή του στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Επτά λεπτά μετά από την έναρξη του ματς ο Τσιλιγκίρης έπιασε το σουτ, η μπάλα ωστόσο σταμάτησε στο δοκάρι του Κίναλη.

Στο 42ο λεπτό επενέβη άμεσα σε κεφαλιά του Παπανικόλα. Ο Μαχαίρας πέτυχε το γκολ στο 44ο λεπτό. Ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε το φάουλ και ο πρώην μέσος του Λεβαδειακού με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γράφας):Σικαλιάς, Στάθης, Καπός, Λάσκαρης, Σταματάκης, Παπανικόλας, Γκότοβος, Τσιλιγκίρης, Μαχαίρας (72′ λ.τ Λάμπρου), Γουερέ (50′ Φαρινόλα), Σπυρόπουλος (66′ Ιωαννίδης).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Ρότσα):Κίναλης, Σερβιλάκης, Δημήτρουλας (80′ λ.τ Βουκομάνοβιτς), Καρβούνης, Κοντοές, Κωνσταντακόπουλος, Μπίκας, Ευθυμίου, Καζβιρόπουλος (89′ Μποτόσο), Κωνσταντίνου (67′ Κολλάς), Ντάλα Κόστα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 23ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 7 Μαρτίου

Ιάλυσος - Ασπρόπυργος 2-2 (69' πεν. Ρεκλείτης, 89' Μακρυδημήτρης / 48' Φράγκος, 77' Πολέτο)

Αιγάλεω - Θεσπρωτός 1-0 (44' Μαχαίρας)

Ιεράπετρα - Τρίκαλα 0-1 (76' Τσίπρας)

Κυριακή 8 Μαρτίου

Ολυμπιακός Βόλου - Διαγόρας (13:00)

Καβάλα - Νίκη Βόλου (15:00)

Καλαμάτα - Βέροια (15:00)

Τρίγλια - Ιωνικός (15:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Τρίκαλα 46

2. Ιωνικός 40

---------------------------

3. Ιεράπετρα 37

4. Καβάλα 36

5. Διαγόρας 35

6. Βέροια 34

7. Νίκη Βόλου 34

8. Ολυμπιακός Βόλου 31

9. Αιγάλεω 27

10. Θεσπρωτός 24

---------------------------------

11. Ιάλυσος 24

12. Ασπρόπυργος 20

13. Καλαμάτα 18

14. Τρίγλια 17

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ