FOOTBALL LEAGUE

Football League: Με Στεργίδη στην κορυφή η Καλαμάτα

SUPERLEAGUE-2 / ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Καλαμάτα νίκησε εντός έδρας 1-0 τον Ιωνικό χάρη σε γκολ του Λυμπέρη Στεργίδη και παρέμεινε μόνη στην κορυφή της Football League. (VIDEO)

Μπορεί να κόλλησε με τη Νίκη Βόλου στην προηγούμενη (τρίτη) αγωνιστική της Football League, αλλά ξανά προς τη δόξα τράβηξε. Η Καλαμάτα υποδέχθηκε τον Ιωνικό και τη νίκη σε 1-0 χάρη σε γκολ του Λυμπέρη Στεργίδη.

Η ομάδα της Νίκαιας απείλησε πρώτη με το σουτ του Ντάγκρα μετά από επτά λεπτά, αλλά η Μαύρη Θύελλα έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία καθώς η μπάλα μετά το ωραίο πλασέ του Μπάμπη πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Κουρεπίνη.

Ο Στεφανάκος απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Ντάγκρα από πλάγια στο 43'. Η Καλαμάτα άνοιξε το σκορ στο 57ο λεπτό. Ο Στεργίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κουρεπίνη και πλάσαρε προ κενής εστίας για το 1-0.

Ο Ιωνικός έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 63ο. Ο Στεφανάκος απέκρουσε την κεφαλιά του Καλλέργη, ο Κρητικός στο ριμπάουντ έπιασε την κεφαλιά, αλλά και πάλι ο Στεφανάκος. Η ομάδα της Μεσσηνίας παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της τρίτης κατηγορίας και θα περιμένει να δει τι θα κάνουν η Βέροια στην Καβάλα και η Ιεράπετρα εντός με τον Διαγόρα για να δει εάν θα έχει συγκάτοικο ή συγκατοίκους.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Μάκος, Ιντζίδης, Τσουβαλτσίδης, Γαλούπης, Ζαχόπουλος, Μπάμπης, Οσμάναγκιτς, Βουκμίροβιτς, Στεργίδης, Ράκιτς.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Γκούφας, Παπατζίκος, Ιωάννου, Φουρλάνος, Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Καλλέργης, Ντάγκρας, Κρητικός.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Σάββατο 19/10

Καλαμάτα-Ιωνικός 1-0 (57' Στεργίδης)

Κυριακή 20/10

Ιάλυσος-Νίκη Βόλου (15:00, ΕΡΤ3, «Οικονομίδειο»)

Ασπρόπυργος-Αιγάλεω (16:00, Ασπροπύργου)

Καβάλα-Βέροια (16:00, «Ανθή Καραγιάννη)

Τρίγλια-Τρίκαλα (16:00, Τρίγλιας-Χαλκιδικής)

ΟΦ Ιεράπετρα-Διαγόρας (16:00, «Βουζουνεράκειο)

Ολυμπιακός Βόλου-Θεσπρωτός (16:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Καλαμάτα 10

2. Βέροια 7

3. ΟΦΙ 7

4. Τρίκαλα 5

5. Διαγόρας 4

6. Καβάλα 4

7. Ιωνικός 4

8. Νίκη Βόλου 4

9. Ασπρόπυργος 4

10. Αιγάλεω 4

11. Τρίγλια 3

12. Ολυμπιακός Βόλου 2

13. Ιάλυσος 1

14. Θεσπρωτός 0

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ