ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Football League: Η Σπάρτη κινδυνεύει με -39 προτού καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα!

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÉÈÅÁ - ÓÐÁÑÔÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Καλλιθέα, Σπάρτη EUROKINISSI SPORTS

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε την τιμωρία της Σπάρτης για οφειλές σε 13 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές της και η ομάδα της Football League κινδυνεύει με αφαίρεση 39 βαθμών, προτού καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα!

Με αφαίρεση 39 βαθμών κινδυνεύει η Σπάρτη μετά την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ την Τρίτη. Η ομάδα της Football League έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς 13 ποδοσφαιριστές από την περσινή χρονιά οι οποίοι κινήθηκαν νομικά.

Αν δεν τους εξοφλήσει εντός τριών ημερών θα ενεργοποιήσει τις ποινές και τότε η Σπάρτη θα έχει μερικές ακόμα μέρες διορίας πριν της αφαιρεθούν οριστικά οι βαθμοί και έρθει και η αποβολή από το πρωτάθλημα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

"Αίτηση επιβολής ποινών του Χαράλαμπου Οικονομόπουλου κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 406/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Αστέριου Γιακουμή κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 404/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Δημητρίου Ζουλιώτη κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 403/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Αλέξανδρου Σπυρίδωνος Μουζακίτη κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 570/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Αλέξανδρου Ιωάννη Σάββα κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 448/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Σταύρου Παναγιώτου κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 455/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Χρήστου Νιαρού κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 454/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Δημήτρη Σανδραβέλη κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 447/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Eric Wuadom κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 449/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Tawonga Chimodzi κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 450/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Διονυσίου Μπέλη κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 408/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Αργυρίου Μπαρέττα κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 407/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Βασιλείου Τριανταφυλλάκου κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 405/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ