FOOTBALL LEAGUE

Football League: Άνετα ο Βόλος, γκέλα για τον Απόλλωνα Λάρισας

FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Δόξα Δράμας, πανηγυρικό (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Βόλος επικράτησε με 4-1 εκτός έδρας του Αιγινιακού και διατηρήθηκε σε απόσταση έξι πόντων από την Κέρκυρα. Εκπλήξεις στις άλλες τρεις αναμετρήσεις με τον Αήττητο Σπάτων να παίρνει ένα σπουδαίο διπλό ενώ ο Απόλλων Λάρισας ανακηρύχθηκε ισόπαλος με τα Τρίκαλα.

Τέσσερα παιχνίδια της Football League πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη σε εξ αναβολής αναμετρήσεις που είχαν υπάρξει το προηγούμενο διάστημα λόγω καιρικών συνθηκών.

Ξεχωρίζει φυσικά η άνετη επικράτηση του Βόλου μέσα στον Αιγινιακό με 4-1 με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν το συν έξι από την δεύτερη Κέρκυρα. Από εκεί και πέρα σπουδαίο διπλό έκανε ο Αήττητος Σπάτων επί του Απόλλωνα Πόντου ενώ με νίκη συνέχισε και η Δόξα Δράμας επί του Καραϊσκάκης.

Τέλος ο Απόλλων Λάρισας δέχθηκε γκολ στο 94' της αναμέτρησης και αναδείχθηκε ισόπαλος με τα Τρίκαλα και έμεινε πίσω στη μάχη που κάνει για άνοδο στη Super League.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ 1-4

Όπως δείχνει και το τελικό 4-1 ο Βόλος δεν δυσκολεύτηκε να πάρει μια εύκολη νίκη επί του Αιγινιακού. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Ντεντάκη ο οποίος με προβολή από κοντά ύστερα από κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 16'. Στο 30' ο Βόλος έκανε το 2-0 με κεφαλιά του Δημόπουλου ενώ στο 34' σε μια όμορφη αντεπίθεση ο Βόλος πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Ηλιόπουλο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αιγινιακός κατάφερε να μειώσει στο 52' με τον Παπαδόπουλο αλλά ο Βόλος πέτυχε ένα γκολ ακόμη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φράγκου στο 67'.

Γκολ: 52' Παπαδόπουλος/16' Ντεντάκης, 30' Δημόπουλος, 34' Ηλιόπουλος, 67' Φράγκος

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προκυνητόπουλος (46' Ζαννάκης), Γιαλαμούδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Βελκόσκι, Πιαστόπουλος, Ζήσης (70' Παπάζογλου), Παπαδόπουλος, Κούστα (46' Έππας), Γρανάδος.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Καρρίκι, Πέντα, Πίτου Γκαρσία (60' Κοκόρης), Δόρης, Λούκας (46' Φράγκος), Μάντζης (46' Πίσπας), Ηλιόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ 0-1

Ένα σπουδαίο διπλό πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη ο Αήττητος Σπάτων επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα Πόντου με γκολ που πέτυχε στο 57' της αναμέτρησης ο Λύρας.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να ήταν καλύτεροι και να έχασαν σωρεία ευκαιριών αλλά οι φιλοξενούμενοι με αυτό το γκολ του Λύρα πήραν το τρίποντο και πλησίασαν τις υπόλοιπες ομάδες που μάχονται για την παραμονή.

Γκολ: 57' Λύρας

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Πάτας, Βλάχος, Τσουμάνης, Πουρτουλίδης, Σουντουρά, Μπρίτο, Ολαϊτάν, Χασομέρης, Κυβελίδης (83' Λουφάκης).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πέτρος Δημητρίου): Τσέλιος, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Αφράτης, Αμπάρα, Λάμπρου, Κασνέτση, Σταματάκης, Λύρας (72' Πλαβούκος, 88' Τσαλάκου), Ταμπάκης (88' Κατσέρης), Χατζηιωαννίδης.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 0-2

Από το πρώτο μέρος καθάρισε το παιχνίδι με την Καραϊσκάκης η Δόξα Δράμας καθώς οι φιλοξενούμενοι σκόραραν δις στο πρώτο ημίχρονο, "καθάρισαν" το ματς και ανέβηκαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το 1-0 έγινε με δυνατό σουτ του Πατράλη στο 28' ενώ στο 32' ο Μάρτινς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η Δόξα Δράμας και έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Γκολ: 28' Πατράλης, 32' Μάρτινς

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Παναγιώτου, Παντίδος, Ροντρίγκεθ, Καψάλης, Ψιάνος, Μασούρας (67' Σεράνο), Βουκμίροβιτς, Γυφτοκώστας (76' Ματθαίου), Κάκκο, Τζιώρας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Ανδρέου, Σιώπης, Καψάλης, Μακρής, Πατράλης, Αυγενικού, Μάρτινς (70' Κασασόλα), Κρητικός (70' Σούμα), Δούμτσιος (81' Σαμπανίδης).

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 1-1

Έμφραγμα στο 94' για τον Απόλλων Λάρισας στο ματς με τα Τρίκαλα με τους γηπεδούχους να παίρνουν στο τελευταίο λεπτό έναν σπουδαίο βαθμό και τους φιλοξενούμενους να κάνουν μια απίστευτη γκέλα στη μάχη ποου δίνουν για άνοδο στη Super League.

Το 1-0για τον Απόλλωνα Λάρισας έγινε στο 79' ύστερα από κοντινή προβολή του Γκουντρουμπή και στο 94' τα Τρίκαλα ισοφάρισαν με τον Καπό.

Γκολ: 94' Καπός/79' Γκουντρουμπής

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης (45' Γκουγκούδης), Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης, Καπός, Μαρκόφσκι (75' Λάσκαρης), Σμυρλής (80' Τσιμίκας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Χατζής, Τασιούλης (90' Μπιμάι), Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο (71' Γκουντρουμπής), Πολέτο (81' Λιταίνας), Λουκάο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Βόλος 35

2. Κέρκυρα 29

3. Απόλλων Λάρισας 26

4. Πλατανιάς 23

5. Δόξα Δράμας 22

6. Παναχαϊκή 21

7. Απόλλων Πόντου 21

8. Ηρακλής 20

9. Εργοτέλης 20

10. Καραϊσκάκης 17

11. ΑΟΧ Κισσαμικός 15

12. Ηρόδοτος 15

13. Τρίκαλα 13

14. Αήττητος Σπάτων 13

15. Σπάρτη 11

16. Αιγινιακός 9

* Ο πρώτος της βαθμολογίας ανεβαίνει στη Super League. Ο δεύτερος δίνει αγώνα μπαράζ με τον 13ο της Super League.

** Οι ομάδες από την 3η έως τη 10η θέση θα συμμετάσχουν στη Super League 2.

*** Βάσει αναδιάρθρωσης οι 4 τελευταίοι υποβιβάζονται στη Δ' εθνική. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 11-12 θα είναι στη Γ' (Football League του χρόνου). Ουσιαστικά υποβιβάζονται κατηγορία και οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 11-12, απλά οι 4 τελευταίοι πέφτουν 2 κατηγορίες.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (15Η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου

Ηρακλής - Πλατανιάς (15:00 ΕΡΤ3)

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου

Σπάρτη - Αιγνιακός

ΑΟΧ Κισσαμικός - Απόλλων Πόντου

Παναχαϊκή - Κέρκυρα (15:00 ΕΡΤ3)

Εργοτέλης - Δόξα Δράμας

Απόλλων Λάρισας - Ηρόδοτος

Τρίκαλα - Καραϊσκάκης Άρτας

Βόλος - Αήττητος Σπάτων

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ