FOOTBALL LEAGUE

Φιλική τεσσάρα του Άρη στη Βέροια

Φιλική τεσσάρα του Άρη στη Βέροια
MOTIONTEAM

Ο Άρης υποδέχθηκε τη Βέροια σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και συνέτριψε την ομάδα της Ημαθίας με 4-0.

Φέτος δείχνει αποφασισμένος. Ο Άρης αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο νίκησε 4-0 (Πασάς, Διαμαντόπουλος, Παυλίδης και Μιλούνοβιτς) τη Βέροια κι άφησε υποσχέσεις ενόψει της νέας σεζόν στη Football League.

Οκτώ λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ύστερα από συνεργασία Μουμίν και Διαμαντόπουλου, η μπάλα κατέληξε στον Πασά κι εκείνος πλάσαρε εξαιρετικά τον Γιαγκιόζη. Στο 40ό λεπτό ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Κασσός και διεύρυνε το προβάδισμα των "κιτρίνων".

Στο 63ο λεπτό, ο Ντούνης έδωσε την πάσα στον Παυλίδη κι ο δεύτερος με εξαιρετικό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ της Βέροιας για το 3-0. Το τέταρτο γκολ του Άρη και της αναμέτρησης ήρθε στο 90ό λεπτό, ύστερα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μιλούνοβιτς.

Άρης (ΣΠΑΝΟΣ):Αναγνωστόπουλος (46' Καντιμοίρης), Βαλεριάνος (82' Κλιγγόπουλος), Σόουζα (70' Τσουμάνης), Δεληζήσης (70' Μαραγκός), Τζανακάκης (82' Νέτο), Νίκιτς (75' Λώττας), Μουμίν (82' Μιλούνοβιτς), Πασάς (46' Μπαργκάν), Κάσσος (46' Ντούνης), Στεφάνοβιτς (46' Παυλίδης), Διαμαντόπουλος (70' Καπνίδης)

Βέροια (ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ):Γιαγκιόζης, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Ράντζης, Τερζής, Νύκταρης, Λαζόπουλος, Σταυρίδης, Ζυγκερίδης, Μεξής (28' Καραγιάννης). Έπαιξαν και οι: Σοϊλεμέζογλου, Τσοντάκης, Καψάλης, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Δόρης, Λάσκαρης, Λίταινας, Ντόγος, Μπαστιάνος, Ρούνεϊ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ