FOOTBALL LEAGUE

Έσπασε το αήττητο του Κισσαμικού ο Παναιγιάλειος

Έσπασε το αήττητο του Κισσαμικού ο Παναιγιάλειος
Μπουρλάκης Παναιγιάλειος INTIME SPORTS

Ο Κισσαμικός είχε την κατοχή της μπάλας, όμως ο Παναιγιάλειος έχασε τις ευκαιρίες και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο πρώτο μέρος με τον Μπουρλάκη. Οι Αιγιώτες επικράτησαν 1-0 και έφτασαν τους 8 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με το καλημέρα έδειξαν αποφασισμένοι για τη νίκη. Έτσι, στο 8ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Μπουρλάκη να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ με δυνατό σουτ πάνω στην κίνηση. Το γκολ έδωσε ορμή στον Παναιγιάλειο που πίεσε για λίγα λεπτά, όμως όσο κυλούσε ο χρόνος ο Κισσαμικός ισορροπούσε το παιχνίδι και κέρδισε τη μεσαία γραμμή.

Στο 26ο λεπτό ο Βαττής δοκίμασε το πόδι του, με τη μπάλα να περνά δίπλα από τα δοκάρια του Πίτκα. Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία του Κισσαμικού στο πρώτο μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ωραίο ρυθμό με την ομάδα της Κρήτης να έχει την κατοχή της μπάλας, όμως ο Παναιγιάλειος ήταν εκείνος που έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες. Μάλιστα αν οι Ομάρ, Μίλιτς ήταν πιο ομαδικοί, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Κισσαμικό να πραγματοποιεί την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και τον Παναιγιάλειο να παίρνει μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μαραντάς): Πίτκας, Ομάρ, Σανδραβέλης, Φωτιάς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας (Σταμογιάννος 45'), Κρισμάρεβιτς, Πέριτς, Μπουρλάκης (Κολόκας 80'), Πέρεθ (Σκαρτσίλας 56'), Μίλιτς.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Tσερκέζος, Σακελλαρίου, Σελινιωτάκης, Βουρβαχάκης, Ταραλίδης, Λώττας (Βλάχος 75'), Πότσι, Βαττή (Τσικουδάκης 84'), Μάντζης, Μάνιας (Ευθυμιάδης 80).

Σκόρερ: Μπουρλάκης (8' σουτ).

Διαλέξτε από την κατηγορία Ποδόσφαιρο--> Ελλάδα--> Football League για να δείτε τον ανανεωμένο βαθμολογικό πίνακα.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ