Επιστρέφει στη Football League ο Καλογιάννης

Καλογιάννης

Ο Σπύρος Καλογιάννης επιστρέφει στη Football League, αυτή τη φορά αμισθί ως ειδικός σύμβουλος, έπειτα από πρόταση που κατέθεσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Η ανακοίνωση της διοργανώτριας για τις αποφάσεις του Δ.Σ. της Δευτέρας (21/11).

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κατέθεσε πρόταση να επιστρέψει στη Football League ο Σπύρος Καλογιάννης και αυτή έγινε αποδεκτή, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (21/11) η διοργανώτρια. Ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Football League (αποχώρησε τον περασμένο Ιούλιο ύστερα από οκτώ χρόνια) αυτή τη φορά δεν θα ηγηθεί της Ένωσης, αλλά θα εκτελεί αμισθί χρέη ειδικού συμβούλου.

Πέρα από αυτή την εξέλιξη, ανακοινώθηκε από τη λίγκα ότι θα υπάρξει εισήγηση από φοροτεχνικό γραφείο για το εάν είναι εφικτή οικονομικά η συνέχιση της συνεργασίας με τους τρίτους που απασχολούνται στο λογιστήριο.

Η ανακοίνωση:

«Κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Αποφασίστηκε ομόφωνα η έναρξη του Πρωταθλήματος της Football League από την 3η αγωνιστική στις 25-26/11/2016.

2. Αποφασίστηκε ομόφωνα μέχρι την Πέμπτη 24/11/2016 η καταβολή από κάθε ΠΑΕ του ποσού των 2.700 ευρώ ως ταμειακή διευκόλυνση προς την Football League προκειμένου να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα και να καλυφθούν τρέχουσες λειτουργικές ανάγκες.

3. Έγινε αποδεκτή ομόφωνα η πρόταση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ για συνεργασία αμισθί με τον κ. Σπύρο Καλογιάννη ως ειδικό σύμβουλο με σκοπό την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν την διοργανώτρια. Επιπλέον, θα υπάρξει εισήγηση από φοροτεχνικό γραφείο για το εάν είναι εφικτή οικονομικά η συνέχιση της συνεργασίας με τους τρίτους που απασχολούνται στο λογιστήριο της Football League».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξανά στη δράση η Football League με την 3η αγωνιστική

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΝ ΤΕΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ.

Ξανά στη δράση η Football League

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24