FOOTBALL LEAGUE

Ένταση στο Μενίδι, "πέσιμο" σε Γιαλιά

Ένταση στο Μενίδι, "πέσιμο" σε Γιαλιά
Αχαρναϊκός INTIME SPORTS

Άναψαν τα αίματα στο Μενίδι αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του Αχαρναϊκού με τα Τρίκαλα. Για εικόνες ντροπής μιλούσαν οι γηπεδούχοι, αιχμές στο διαιτητικό τρίο. "Πέσιμο" στον ιδιοκτήτη του ΑΟΤ, Χρήστο Γιαλιά.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αχαρναϊκό και στα Τρίκαλα, για την 11η αγωνιστική της Football League, ήταν επεισοδιακή. Η ομάδα του Μενιδίου προηγήθηκε, αλλά με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος ο ΑΟΤ, έφτασε στην ανατροπή και πανηγύρισε το τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι ήταν έξαλλοι με το διαιτητικό τρίο και μετά το ματς έκαναν λόγο για εικόνες ντροπής, αλλά και για διαιτησίες που "θυμίζουν μαύρες εποχές του ελληνικού ποδοσφαίρου". Χαρακτηριστικά ανέφεραν: "Εικόνες ντροπής ήταν αυτές που αντικρίσαμε στον αγώνα Αχαρναικος Τρίκαλα στα πλαίσια της 11ης Αγωνιστικής. Η διαιτησία κατάφερε μια καθαρή νίκη του Αχαρναϊκού να την μετατρέψει όπως εκείνη επιθυμούσε σε μια ήττα παρωδία.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Αχαρναικος καταδικάζει την απαράδεκτη διαιτησία των Μακρυπόδη, Ζαραβίνο, Μειντάνα και Γκαβέρα και ελπίζει να μην ξανασυναντήσει παρόμοιους διαιτητές που θυμίζουν μαύρες εποχές του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Οι οπαδοί του Αχαρναϊκού, μάλιστα, επιτέθηκαν λεκτικά επί ένα 20λεπτο στον ιδιοκτήτη των Τρικάλων, Χρήστο Γιαλιά, ο οποίος άκουσε ουκ ολίγα "γαλλικά".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ