FOOTBALL LEAGUE

Εκμηδενίζονται οι ελπίδες του Άρη για άνοδο, 1-1 με τον ΟΦΗ

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÑÇÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
ΟΦΗ, Άρης EUROKINISSI SPORTS

Η σπουδαία αναμέτρηση στο " Γεντί Κουλέ" ανάμεσα σε ΟΦΗ και Άρη έληξε χωρίς νικητή (1-1). Οι ελπίδες των Θεσσαλονικέων για άνοδο στη Super League εκμηδενίζονται. Με εννέα παίκτες έμειναν οι Κρητικοί, με δέκα οι "κίτρινοι". (VIDEO).

Το ματς του ΟΦΗ με τον Άρη για την 30ή αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League δεν ανέδειξε νικητή. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στο Ηράκλειο, αποτέλεσμα που εκμηδενίζει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες των Θεσσαλονικέων για άνοδο στη Super League. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες, ενώ οι "κίτρινοι" με δέκα.

Δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της Stoiximan.gr Football League, ο ΟΦΗ και ο Άρης, που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, τέθηκαν αντιμέτωπες στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν αποκλειστικά το τρίποντο για να διατηρήσουν ελπίδες ανόδου, από την άλλη οι Κρητικοί που ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά, αλλά έπαιξαν για τη φανέλα και για το λαό τους.

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÑÇÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÑÇÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 1-1, αφήνοντας ανάμικτα συναισθήματα στους δύο αντιπάλους. Από τη μια οι γηπεδούχοι που ήταν συνολικά ανώτεροι και άξιζαν το τρίποντο και στην αντίπερα όχθη το σύνολο του Νίκου Κωστένογλου, που στο φινάλε πήγε να κλέψει το ματς στην ανεπανάληπτη ευκαιρία του Τζανακάκη. Η συνάντηση στο "Γεντί Κουλέ" είχε πάθος, ένταση, αποβολές και γενικά όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live του αγώνα.

Εκμηδενίζονται οι ελπίδες του Άρη για άνοδο, 1-1 με τον ΟΦΗ

ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ στο πρώτο μέρος ήταν η ομάδα που κυριάρχησε. Ο Άρης ήταν ανύπαρκτος επιθετικά και ο Στρέζος, ο κίπερ των γηπεδούχων, ελάχιστες φορές ήρθε σε επαφή με τη μπάλα. Το 1-0 έγινε στο 29', στην επί της ουσίας πρώτη καλή στιγμή του αγώνα. Ο Παντίδος έπαιξε το "1-2" με τον Βουό, ο πρώτος με γυριστή κεφαλιά βρήκε τον Μιλοσάβλιεβ, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στο 31' ο Νάστος επιχείρησε με δύναμη να πάρει τη μπάλα από τον Τάτο. Οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια, με τον Πίτου Γκαρσία να μπαίνει και αυτός στη μέση. Ο Μπούρμπος όρμησε στον Παντίδο, καθώς ο τελευταίος γκρέμισε στον αγωνιστικό χώρο τον Τάτο. Μπούρμπος και Παντίδος αποβλήθηκαν, Νάστος και Τάτος «κιτρινίστηκαν», όπως και ο Νέτο που ήταν στον πάγκο του Άρη.

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÑÇÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÑÇÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο 40' οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου θα μπορούσαν να κάνουν το 2-0, αλλά η κεφαλιά του Βουό πέρασε δίπλα από το δοκάρι, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Νάστου. Οι προσπάθειες των Όγκμποε (44΄), Βουό (45'+1') και Μιλοσάβλιεβ (45'+5') δεν είχαν στόχο και το πρώτο μέρος βρήκε τον ΟΦΗ μπροστά στο σκορ.

ΘΡΙΛΕΡ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟ ΣΤΟ "ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ"

Ο Άρης έπεσε τα τελευταία του χαρτιά για άνοδο στο Ηράκλειο και η κατάκτηση της νίκης ήταν επιτακτική. Ο Νίκος Κωστένογλου δεν είχε παρά να δυναμώσει την επιθετική του γραμμή. Έτσι, πέρασε στο ματς Μπαργκάν και Καπνίδη, φορτώνοντας τη γραμμή κρούσης, αποδυναμώνοντας παράλληλα την αμυντική. Δίχως νωρίτερα να έχει κάνει σημαντική ευκαιρία η ομάδα της Θεσσαλονίκης, έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 73' ο Τάτος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Όστοϊτς, έφτασε στον Καπνίδη, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Στρέζου (1-1). Στα λεπτά που ακολούθησαν χάθηκαν πολλές σημαντικές ευκαιρίες, οι περισσότερες από τον ΟΦΗ, η κλασικότερη στο φινάλε από τον Άρη.

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÑÇÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÑÇÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο 76' ο Βαλλιάνος σούταρε από κοντά, έδιωξε με δυσκολία ο Διούδης, ο Μάνος πήρε το ριμπάουντ, πέρασε τον γκολκίπερ του Άρη, σούταρε, αλλά άστοχα. Στο 77' ο κίπερ του Άρη πρόλαβε τον Όγκμποε προτού αυτός "εκτελέσει", στο 82' το σουτ του Μπόατεγκ πέρασε άουτ, ενώ στο 86' ο Βουό με το κεφάλι γύρισε στον Όγκμποε, που στόπαρε με το στήθος και σούταρε στην κίνηση, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

ΠΗΓΕ ΝΑ "ΚΛΕΨΕΙ" ΤΟ ΜΑΤΣ

Στο 80' ο Μάνος δέχτηκε κίτρινη για θέατρο και στο 89' ακόμα μία, αυτή τη φορά για αντικανονικό μαρκάρισμα. Η φάση του αγώνα έγινε στο 90'+4'. Ο Καράμπελας έβγαλε τη σέντρα, ο Ίλιτς έπιασε την κεφαλιά και ο Στρέζος έδιωξε. Η μπάλα πήγε στον αφύλαχτο Τζανακάκη, ο οποίος από θέση βολής σούταρε πάνω από το δοκάρι.

Τα στατιστικά του αγώνα

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Παντίδος, Κομεσίδης (62' Αντουκόρ), Νάστος, Χαντί, Μπόατενγκ, Όγκμποε, Μιλοσάβλιεβ (70' Μάνος), Βουό.

ΑΡΗΣ (Ν. Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Ούγκο Σόουζα, Ταυλαρίδης, Ρόβας (46' Καράμπελας), Ντούνης, Πίτου Γκαρσία (67' Μπαργκάν), Ίλιτς, Τάτος, Παυλίδης (67' Καπνίδης).

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Μπαλτάς (Αχαΐας)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Παρασκευή 12/5

Καλλονή - ΑΟΧ 0-1 (86' Αποστολόπουλος)

Σάββατο 13/5

ΟΦΗ - Άρης 1-1 (29 'Μιλοσάβλιεβ - 73' Καπνίδης)

Κυριακή 14/5

Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 17.00, ΕΡΤ3

Πανελευσινιακός-Τρίκαλα 17.00

Καλλονή- ΑΟ Χανιά 17.00

Κισσαμικός - Καλλιθέα 17.00

Πανσερραϊκός - Σπάρτη 17.00

Αιγινιακός - Παναιγιάλειος 17.00

Αγροτικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 17.00

Αχαρναϊκός - Πανθρακικός 3-0 (α.α.)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Σμύρνης 75

2. Λαμία 72

................................................

3. Άρης 67

4. Τρίκαλα 61

5. ΟΦΗ 60

6. Σπάρτη 45

7. Αγροτικός Αστέρας 43

8. Χανιά 37

9. Πανσερραϊκός 37

10. Παναιγιάλειος 34

11. Αναγέννηση Καρδίτσας 32

12. Αιγινιακός 31

13. Κισσαμικός 30

14. Αχαρναϊκός 29

................................................

15. Καλλιθέα 24

16. Πανελευσινιακός 24

17. Καλλονή 16

18. Πανθρακικός -6

Η 31Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 21 Μαΐου

Απόλλων Σμύρνης - Τρίκαλα (17:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Ριζούπολης)

Άρης - Λαμία (17:00 ΕΡΤ3, «Κλ. Βικελίδης»)

Χανιά - Πανελευσινιακός (17:00, Δημ. Περιβολίων)

Καλλιθέα - Καλλονή (17:00, Δημ. Στάδιο Καλλιθέας)

Σπάρτη - Αχαρναϊκός (17:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)

Παναιγιάλειος - Κισσαμικός (17:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Πανσερραϊκός (17:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

Αιγινιακός - Αγροτικός Αστέρας (17:00, «Γ. Παραλυκίδης)

Πανθρακικός - ΟΦΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ