FOOTBALL LEAGUE

Διπλό ο Άρης με ανατροπή στην Ελευσίνα και 3 στα 3

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Τρίτωσε το καλό για τον Άρη που πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στη Football League επικρατώντας με 3-1 στην Ελευσίνα του Πανελευσινιακού για την 5η αγωνιστική και συνέχισε αήττητος για την επιστροφή του στη Super League.

Ο Άρης μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στην Ελευσίνα από τον Πανελευσινιακό αλλά τελικά έφθασε στην ανατροπή επικρατώντας με 1-3 για την 5η αγωνιστική της Football League. Μία νίκη που ήταν η τρίτη συνεχόμενη για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου που συνέχισε αήττητη στο δρόμο της επιστροφής της στη Super League που είναι και ο βασικός στόχος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο 11΄ είχε δοκάρι από το σουτ του Μιλούνοβιτς. Στο 14΄ όμως ο Πανελευσινιακός ήταν αυτός που προηγήθηκε με το σουτ του Αγγελούδη από τη μικρή περιοχή του Διούδη κάνοντας το 1-0.

Στο 22΄ ο Γκόμεζ παραχώρησε κόρνερ από το σουτ του Μπαργκάν ενώ στο 25΄ ο Διούδης προχώρησε σε εξαιρετική επέμβαση στο τετ α τετ με τον Κωνσταντινίδη. Στο 26΄ ο Γκόμεζ παραχώρησε νέο κόρνερ μετά από το σουτ του Καράμπελα που ακολούθησε το ένα δύο με τον Μπαργκάν για να ισοφαρίσει ο Άρης στο 33΄ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέτο σε 1-1.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης συνέχισε να πιέζει για να πετύχει την ανατροπή στο σκορ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και το πέτυχε. Κι αν αυτή δεν ήρθε στο 39΄ από το φοβερό σουτ του Μιλούνοβιτς ήρθε στο 40΄ με τον Μπαργκάν να κάνει το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης επέστρεψε φουριόζος και στο 49΄ ο Γκόμεζ μπλόκαρε τη μπάλα από το σουτ του Ανάκογλου και την έδιωξε από αυτό του Μπαργκάν στο 56΄ που μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά. Μάλιστα στο 62΄ το γκολ του Μιλούνοβιτς μετά την εκτέλεση κόρνερ του Τάτου ακυρώθηκε γιατί προηγήθηκε επιθετικό φάουλ.

Ο Άρης σφράγισε τη νίκη του στο 70΄ με ατομική ενέργεια και διαγώνιο αριστερό πλασέ του Μιλούνοβιτς που έκανε τρία τα γκολ της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου μετά από την προσπάθεια του Τάτου. Με το τρόπο αυτό διαμορφώθηκε το τελικό Πανελευσινιακός-Άρης 1-3, κι αυτό γιατί 79΄ η μπάλα από το σουτ του Τάτου πέρασε λίγο άουτ.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θ. Δημόπουλος): Γκόμες, Κωνσταντινίδης, Ζέλιος, Καμπούρης (71΄ Δημόπουλος), Τσούπρος, Αρβανίτης, Ρόκας (56΄ Μπρέμπος), Σιλιγαρδάκης, Γραίκος, Αγγελούδης (64΄ Σταματάκης), Ταμπάκης.

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Νέτο (46΄ Μπούρμπος), Καράμπελας, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Παυλίδης (70΄ Ρόβας), Ανάκογλου (80΄Τσουμάνης), Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Τάτος, Μπαργκάν.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ