FOOTBALL LEAGUE

Όμο, μαγεία, πρώτη η Λαμία

FOOTBALL LEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÓÐÁÑÔÇ (Eurokinissi Sports)
Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία με έναν φανταστικό Όμο νίκησε 2-0 τη Σπάρτη, έκανε το "οκτώ στα οκτώ" στην έδρα της, όπου έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, και έπιασε εκ νέου τον Απόλλωνα Σμύρνης στην κορυφή της Stoiximan.gr Football League. Επιβλητική πεντάρα ο ΟΦΗ.

Αυτά που κάνει η Λαμία εφέτος στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, ιδίως στην έδρα της, είναι άξια αναφοράς. Οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ένα γκολ παθητικό και ύστερα από 16 αγωνιστικές πρωτιά στη βαθμολογία. Η ομάδα της Φθιώτιδας νίκησε την Κυριακή (19/2) με 2-0 τη Σπάρτη και το δεύτερο γκολ ήταν από τα καλύτερα που έχουν μπει εφέτος.

FOOTBALL LEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÓÐÁÑÔÇ (Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÓÐÁÑÔÇ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο κορυφαίος του αγώνα, Σουλεϊμάν Όμο, έκανε το 1-0 με κεφαλιά στο 15' από εκτέλεση κόρνερ του Βασιλόγιαννη από δεξιά και στο 77' οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Αυτό όμως που έκανε ο Νιγηριανός ήταν όλα τα λεφτά. Ξεσήκωσε τους οπαδούς με την απίθανη ενέργειά του και έδωσε πάσα πάρε - βάλε στον Βασιλόγιαννη, ο οποίος δεν άφησε αναξιοποίητο το "δώρο". Με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα, "κλειδώνοντας" έτσι το τρίποντο.

Ο ΟΦΗ ξέσπασε σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας. Οι Κρητικοί συνέτριψαν με 5-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Γεντί Κουλέ, με πρωταγωνιστή τον Πατρίκ Βουό, ο οποίος σημείωσε τρία γκολ. Σκόρερ και ο Ντέρεγκ Μπόατεγκ, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο συγκεκριμένο γήπεδο έπειτα από 13 χρόνια. Το σκορ είχε ανοίξει ο Χαντί.

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τα Τρίκαλα μόνο με θαύμα θα προλάβουν το τρένο της ανόδου. Ο ΑΟΤ γκέλαρε με την Καλλιθέα στη Θεσσαλίας, μένοντας στο 2-2. Μάλιστα το τέρμα της ισοφάρισης σημειώθηκε στο 93' από τον Λεάντρο, με κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι "κυανέρυθροι" έμειναν στην 7η θέση με 22 βαθμούς, άρα η διαφορά που τη χωρίζει από την άνοδο είναι στους 18 πόντους!

FOOTBALL LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ - ÊÁËËÉÈÅÁ (Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ - ÊÁËËÉÈÅÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αχαρναϊκός ύστερα από δύο μήνες κατάφερε να επικρατήσει. Παρότι βρέθηκε να χάνει 1-0 στην έδρα του από τον Αιγινιακό, εντέλει σημείωσε τρία γκολ και πήρε τους τρεις βαθμούς. Ο Δημήτρης Ντάγκρας κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση στο 34’ με τον Τζέφερσον, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 68’ με αριστερό πλασέ και κλείδωσε τη νίκη στο 71’ με σουτ προ κενής εστίας.

FOOTBALL LEAGUE / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ύστερα από επτά παιχνίδια χωρίς νίκη και χωρίς γκολ, ο Πανσερραϊκός επιβλήθηκε 1-0 του Κισσαμικού στις Σέρρες. Στο 45' ο Γκούρτσας κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και ευστόχησε. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φούσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 79’, ενώ ο Κισσαμικός αντέδρασε στο τελευταίο 10άλεπτο και θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης με τον Μαρτίνεθ στο 89’.

Η Καλλονή έφτασε στη 2η νίκη της στο πρωτάθλημα. Στο εντός έδρας ματς απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα άνοιξε το σκορ στο 54' με τον Θανάση Ρεπετσά και το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους. Η ομάδα της Λέσβου έπιασε στην 15η θέση τον Αιγινιακό έχοντας 12 βαθμούς, βάζοντας "φωτιά" στην ουρά.

Ο Πανελευσινιακός καιγόταν για νίκη απέναντι στον Παναιγιάλειο, για να απομακρυνθεί από τις θέσεις του υποβιβασμού. Εντέλει οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στην Ελευσίνα.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live των αγώνων

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΛΑΜΙΑ (Μπ. Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας (32' Βάντερσον), Χριστοφιλέας (51' Ρότσα), Μπλάζιτς, Όμο, Ντουρμισάι, Τζόκιτς (81' Αυγενικού), Παπαργυρίου, Αναστασιάδης.

ΣΠΑΡΤΗ (Σ. Αντωνίου): Μελίσσας, Αναστασόπουλος, Παπαχρήστος (63' Κοτσαρίδης), Γκαλίτσιος (29' Γιαννίτσης), Καρτσαμπάς, Οικονομόπουλος, Σιώπης, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Μουζακίτης (53' Αναστασάκος), Μπουντόπουλος.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Κολοσιώνης, Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας):Μακρυωνίτης, Κωνσταντινίδης, Αρναούτογλου, Κολόκας, Καμπούρης, Κρισμάρεβιτς, Σταματάκης (63’ Δημόπουλος), Πρίντεμπς (86’ Εμέκα), Γραικός, Νίασον (88’ Τσούπρος), Αγγελούδης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός):Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρότα, Μωυσίδης, Καζναφέρης, Μπούζας, Τσιλιγκίρης (89’ Παπαδόπουλος), Σκαρτσίλας, Κρητικός (77’ Ξόμπλιος), Ιβάνκο (66’ Γκούφας)

Διαιτητής: Μίαρης (Δωδ/νήσου)

Βοηθοί: Καρμίρης (Λέσβου), Ντάλλας (Αθηνών)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Κομεσίδης, Παντίδος, Κώτσιος, Μπόατενγκ (51' Μητρόπουλος), Πουρτουλίδης, Χαντί, Ράντι (58' λ. τρ. Πάγκαλος), Μιλοσάβλιεφ, Βουό (78' Μάνος).

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (59' Βουκομάνοβιτς), Ντάνκουα, Σμίλτος, Τζέκος (72' Μυργιώτης), Τσιλούλης, Κρητικός

Διαιτητής: Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Μήταρης (Αν. Αττικής)

ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Λαμπάκης (80' Παπαδόπουλος), Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Ρομπέρ (73' Μπαϊκαρά), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (68' Μπαλμπόα), Μαχαμάτ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Μιχελής, Λεβέντης, Πάτας, Τσώνης, Σταμόπουλος, Κατσικογιάννης, Πινιώτης, Σμυρλής (80' Στεφάνοβιτς), Τσίπρας, Γουόρντεν (70' Γιαγκουδάκης), Σταματάκος (93' Ντιαγκιτέ).

Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νατσιόπουλος, Τυριακίδης (Μακεδονίας)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς):Μανιάτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Αποστόλου, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Γιουκαρής (80’ Μέγκαχεντ), Λίταινας, Λαμπράκης (80’ Αγριμάκης), Σοφιάνης, Σισέ (60’ Σβόγιτς).

ΑΓΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης):Γιακουμής, Αργυρίου, Γκότοβος, Βουτσιάς (46’ Βαφέας), Τεγούσης, Κουκόλης, Τάι, Ουνγιαλίδης, Φιλίπε, Τριανταφυλλάκος (46’ Μέρντοβιτς), Δεινόπαπας (70’ Γκέσιος).

Διαιτητής:Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθοί:Σαμοΐλης (Αθηνών), Πριόνας (Εύβοιας)

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Ψύχος, Σωτηράκος, Λύρας (55’ Πλαβούκος), Τσεμπερίδης, Καραντασιάδης, Ζαχαρός (68’ Μεζίνι), Ντάγκρας (90’ Μεγαλοοικονόμου), Αναστασίου, Σταμούλης, Τσουβαλτσίδης, Τζέφερσον.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Καραγκιόζης, Τσολακίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Αντωνιάδης (74’ Γκατσολάρι), Ζούρκος, Ζγκούρη, Σκραπάρας (78’ Παπαδόπουλος), Μπουρντουζάν (67’ Φασίδης).

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων), Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης):Ρίστιτς, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Φούσου, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης (90’ Παπατζίκος), Κάκκο (75’ Σιάκκας), Γκούρτσας (90+3’ Τάντιτς)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος):Λαζαρίδης, Τσοντάκης, Παντελάκης, Μπουγαΐδης (76’ Γιαλούσης), Κουρέλλας, Ψιάνος (69’ Τιάγκο), Γκούμας, Μαρτίνεθ, Κίκε (69’ Ποκόνγκ), Μάντζης, Στογιάνοφ.

Διαιτητής:Καρατέρπος (Κοζάνης)

Βοηθοί:Τζιουβάρας (Κοζάνης), Χατζηνάκος (Δράμας)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(16η αγωνιστική)

Σάββατο (18/2)

ΑΟ Χανιά - Απόλλων Σμύρνης 1-4 (87' Σταματής - 25', 37' Διαμαντόπουλος, 72' Σιατραβάνης, 78' Ουίλι Μπαρμπόσα)

Κυριακή (19/2)

Τρίκαλα - Καλλιθέα 2-2 (47' Γιαννιτσάνης, 93' Λεάντρο - 56' Σταματάκος, 66' Σμυρλής)

Λαμία - Σπάρτη 2-0 (15' Όμο, 77' Βασιλόγιαννης)

Πανελευσινιακός - Παναιγιάλειος 0-0

ΟΦΗ - Αναγέννηση Καρδίτσας 5-0 (37' Χαντί, 43' Μπόατεγκ, 46', 48'-76' Βουό)

Καλλονή - Αγροτικός Αστέρας 1-0 (58' Ρεπετσάς)

Αχαρναϊκός - Αιγινιακός 3-1 (34' Τζέφερσον, 68', 71' Ντάγκρας - 30' Ζγκούρι)

Πανσερραϊκός - Κισσαμικός 1-0 (45'+2' πεν. Γκούρτσας)

Άρης - Πανθρακικός (3-0 α.α.)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Σμύρνης 40

2. Λαμία 40

................................................

3. Άρης 34

4. Αγροτικός 29

5. ΟΦΗ 27

6. Σπάρτη 24

7. ΑΟΧ 21 *

8. ΑΟ Τρίκαλα 22 *

9. Παναιγιάλειος 20

10. Αχαρναϊκός 20

11. Πανσερραϊκός 19

12. Κισσαμικός 16 *

13. Αναγέννηση Καρδίτσας 16 *

14. Καλλιθέα 16

................................................

15. Αιγινιακός 12

16. Καλλονή 12

17. Πανελευσινιακός 8

18. Πανθρακικός -6

* Ο εξ' αναβολής αγώνας Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΟ Χανιά για τη 10η αγωνιστική θα γίνει στις 8 Μαρτίου.

** Ο εξ' αναβολής αγώνας Τρίκαλα - Κισσαμικός για την 11η αγωνιστική θα γίνει την Τετάρτη 8 Μαρτίου.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ