Αποχή σε Κέρκυρα και Απόλλωνα Πόντου

Αποχή ξεκίνησαν οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας και του Απόλλωνα Πόντου, καθώς τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν έχουν λυθεί.

Μπορεί η Football League να βαδίζει στην τελική της ευθεία, αλλά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα παραμένουν για τις περισσότερες ομάδες. Στην Κέρκυρα η κατάσταση είναι οριακή και οι ποδοσφαιριστές των Φαιάκων ξεκίνησαν αποχή.

Δεν έχουν πληρωθεί ακόμη, ενώ τη Δευτέρα (18/3) υπήρχε συνάντηση που δεν έφερε, ωστόσο, αποτελέσματα. Αν δεν πληρωθούν άμεσα, η αποχή θα γίνει μακρά διάρκειας και οι προσφυγές θα ξεκινήσουν.

Προπόνηση δεν έγινε ούτε στην Καλαμαριά. Την Τρίτη οι παίκτες του Απόλλωνα Πόντου δεν έκαναν προπόνηση. Έμειναν στ' αποδυτήρια και συζήτησαν για τις οφειλές. Ακόμη και στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ τα προβλήματα χαρακτηρίζονται "διογκωμένα".

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μπει μετά τη νίκη (1-0) επί του Αιγινιακού δυνατά στο κόλπο διεκδίκησης της δεύτερης θέσης, η οποία με βάσει την αναδιάρθρωση οδηγεί στη διεκδίκηση της ανόδου μέσω μπαράζ με τον 13ο της Super League.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ο Brad Pitt είναι το μεγαλύτερο fashion icon της εποχής μας και έχουμε αποδείξεις

Οι στιλιστικές επιλογές του διάσημου ηθοποιού βασίζονται πάντα σε 3 βασικούς κανόνες, που από εδώ και στο εξής θα τους αποκαλούμε 'Νόμους του Brad'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

equalizer