FOOTBALL LEAGUE

Aπόλλων Λάρισας: "Επίθεση δυσφήμισης"

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με ανακοίνωση του ο Απόλλων Λάρισας απαντά σε εκείνη της Καλλιθέας τονίζοντας ότι η ομάδα της Αθήνας προσπαθεί να καλύψει την "αγωνιστική της ανεπάρκεια" με "επίθεση δυσφήμισης.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η Καλλιθέα με ανακοίνωση της πήρε θέση παιχνίδι της με τον Απόλλωνα Λάρισας. Σε αυτήν απάντησε ο Απόλλων Λάρισας τονίζοντας ότι η ομάδα της Αθήνας προσπαθεί να καλύψει την "αγωνιστική της ανεπάρκεια" με "επίθεση δυσφήμισης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Φαίνεται πως η ΠΑΕ Καλλιθέα έχει αναγάγει, από την σφαίρα της φαντασίας της, την αγωνιστική της ανεπάρκεια σε "επίθεση" δυσφήμισης και μείωσης της όλης προσπάθειάς μας, μέσα στο γήπεδο. Άρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πλήρως σε τι εξυπηρετεί αυτό, όμως έχουμε να τους πούμε, πως εμείς το μόνο που κάνουμε κάθε αγωνιστική, είναι να παλεύουμε για την νίκη. Αν αυτό είναι μεμπτό, τότε, σίγουρα ο τρόπος σκέψης τους, αν δεν είναι .."κατευθυνόμενος" είναι βαριά "άρρωστος".

Ακούσαμε και αυτό, εν έτει 2018, ότι είναι "πονηρό" μια ομάδα να θέλει να κερδίσει, ακόμη και αν είναι πίσω στο σκορ. Κύριοι σε αυτό τον δρόμο, δεν θα σας ακολουθήσουμε. Παίζετε μόνοι σας και έρχεστε ...δεύτεροι! Εμείς, έχοντας καθαρή την συνείδησή μας, θα εξακολουθήσουμε, έχοντας πίστη, στους παίκτες και στους προπονητές μας, να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι μέσα στις γραμμές του γηπέδου και μόνον εκεί. Τα υπόλοιπα θα τα αφήσουμε μόνον για εσάς...

Και επίσης δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε τέταρτοι στο πρωτάθλημα της Football League με 43β., με δεκατέσσερις νίκες στο ενεργητικό μας, έχοντας μάλιστα κερδίσει τρεις φορές την εν λόγω ομάδα (ΠΑΕ Καλλιθέα) φέτος (2 φορές στην Αθήνα για Κύπελλο και Πρωτάθλημα και μία στην Λάρισα). Καλή Ανάσταση σε όλον τον κόσμο".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ