ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Λάρισας: Απειλή αφαίρεσης 30 βαθμών στην ομάδα του κάμπου!

Απόλλων Λάρισας: Απειλή αφαίρεσης 30 βαθμών στην ομάδα του κάμπου!
Απόλλων Λάρισας MOTIONTEAM

Ο Απόλλων Λάρισας, μετά τους έξι βαθμούς που του αφαιρέθηκαν χθες μέχρι την μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Κωνσταντίνου Μακρή και του Αθανάσιου Κανούλα, σήμερα προέκυψαν άλλες οκτώ ανάλογες υποθέσεις.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος αθροιστικά κινδυνεύει με ποινή αφαίρεσης τριάντα βαθμών, αν δεν εξοφλήσει δέκα ποδοσφαιριστές, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Μετά τους Κωνσταντίνο Μακρή και του Αθανάσιο Κανούλα, προέκυψαν σήμερα άλλες οκτώ ανάλογες υποθέσεις.

Ο Απόλλων Λάρισας καλείται να εξοφλήσει οκτώ ποδοσφαιριστές (Μαυριάς, Παπαζαχαρίας, Ιβανίδης, Ανδρέου, Φιρινίδης, Σουλίδης, Καρακατσάνης, Τσιλούλης) εντός τριών εργάσιμων ημερών και για τον καθέναν έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών στην ομάδα του Κάμπου.

Διαβάστε αναλυτικά:

"Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αθανάσιου ΚΑΝΟΥΛΑ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 578/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δημητρίου ΔΗΜΟΛΙΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 580/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 139/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δημητρίου Μαυριά, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 480/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 142/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Γρηγορίου Παπαζαχαρία, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 478/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 143/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δαβίδ Ιβανίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 475/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 136/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ευάγγελου Ανδρέου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 476/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 138/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ιωάννη Φιρινίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 541/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 137/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Νικολάου Σουλίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 479/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ.141/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Πλάτωνα Καρακατσάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 559/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 140/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Σωτηρίου Τσιλούλη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 477/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ