FOOTBALL LEAGUE

Αναβολή στο Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου

Αναβολή στο Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου
Πανσερραϊκός INTIME SPORTS

Δεν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (27/9) το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον Ολυμπιακό Βόλου, εξαιτίας της προθεσμίας που έδωσε στους Σερραίους η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλήτισμού, προκειμένου να προσκομίσουν διευκρινιστικά στοιχεία για να πάρουν πιστοποιητικό.

Το προσπάθησε αρκετά η Football League να πραγματοποιηθούν όλα τα παιχνίδια της πρεμιέρας , δίχως να υπάρξουν αναβολές. Αυτό κατέστη ανέφικτο, μια και η διοργανώτρια ανακοίνωσε την Πέμπτη (24/9) ότι ο αγώνας στις Σέρρες ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και στον Ολυμπιακό Βόλου δεν θα διεξαχθεί.

Αιτία για την εξέλιξη αυτή στάθηκε η προθεσμία που πήρε η ομάδα των Σερρών από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να προσκομίσει διευκρινιστικά στοιχεία ως την 1η Οκτωβρίου, ώστε να λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής στη Football League.

Η Football League ενημέρωσε: " Αναβολή του αγώνα « ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937», της 1ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 24/9/2015. Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής μεταξύ των Π.Α.Ε. "ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 – ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937" του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 16:00΄ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΡΩΝ, αναβάλλεται, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σύμφωνα με την οποία δόθηκε προθεσμία στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 για προσκόμιση διευκρινιστικών στοιχείων, όσον αφορά στη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι διαιτητές στην 1η αγωνιστική της Football League

Δικαιώθηκε η Ζάκυνθος, παίζει στο πρωτάθλημα

Οι έξι σταρ της Football League

Πιστοποιητικό σε ΑΕΛ και Παναχαϊκή

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ