FOOTBALL LEAGUE

Αναβλήθηκε το Αγροτικός Αστέρας - Άρης

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ // ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ 
(Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ // ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Αναβολή στον αγώνα του Αγροτικού Αστέρα με τον Άρη για τη Stoiximan.gr Football League, αφού η κακοκαιρία δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Σε νέα ημερομηνία θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Αγροτικού Αστέρα με τον Άρη για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο στις 15:00, στο γήπεδο του Ευόσμου.

Η κακοκαιρία που πλήττει τη Θεσσαλονίκη της τελευταίες ημέρες οδήγησε σε αναβολή ακόμα έναν αγώνα.

Προ ημερών, ο Άρης έπρεπε να φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο το χιόνι που είχε στρώσει τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, οδήγησε τους διοργανωτές σε αναβολή του αγώνα.

Ο Αγροτικός Αστέρας απέστειλε μάλιστα επιστολή στη διοργανώτρια, ζητώντας να μη γίνει ούτε την Κυριακή (15/1) το παιχνίδι: «Κύριοι, Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πραγματοποιήθηκε αυτοψία αγωνιστικού χώρου στο ΓΗΠΕΔΟ ΕΥΟΣΜΟΥ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΤΙΚΑΚΗΣ» από τον διαιτητή ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ καθώς και τον παρατηρητή αγώνα ΜΠΟΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ κατά την οποία διαπιστώθηκε η πλήρης ακαταλληλότητα του γηπέδου για την πραγματοποίηση του αγώνα τόσο για σήμερα όσο και για αύριο.

Αναλυτικότερα, σε αρκετά σημεία υπάρχει πάγος και αυτό εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Ως εκ τούτου, και με την σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητούμε την έγκριση σας για τη μη διεξαγωγή του αγώνα για αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ 15/01/2017″.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ