FOOTBALL LEAGUE

Αιγάλεω - Καλαμάτα 0-2: Πρεμιέρα με νίκη για τη Μαύρη Θύελλα

SUPERLEAGUE-2 / ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Καλαμάτα πέρασε με 2-0 από το Αιγάλεω χάρη στα γκολ των Βουκμίροβιτς και Καζβιρόπουλου, έτσι ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην τρίτη κατηγορία, Football League. (VIDEO)

Η Καλαμάτα φιλοξενήθηκε από το Αιγάλεω για την πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Κυριακής στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Football League κι έφυγε από το Σταύρος Μαυροθαλασσίτης με τη νίκη (0-2).

Η Μαύρη Θύελλα, η οποία ετοίμασε video για την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από δέκα χρόνια, έκανε ντεμπούτο με το δεξί και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στην τρίτη εθνική κατηγορία.

Οι Μεσσήνιοι ξεκίνησαν δυνατά και απείλησαν εννιά λεπτά μετά από την έναρξη του ματς με κεφαλιά του Αλεξόπουλου, την οποία απέκρουσε ο Σικαλιάς. Οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στο γκολ στο 18ο λεπτό όταν ο Φαρινόλα βγήκε τετ-α-τετ με τον Στεφανάκο, αλλά ο γκολκίπερ της Καλαμάτας απομάκρυνε.

Στο 27ο ο Βουκμίροβιτς έκανε σουτ, αλλά ο Σικαλιάς μπλόκαρε. Το Αιγάλεω δεν άκουσε το καμπανάκι και ο ίδιος παίκτες με σουτ στο 29ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο δύσκολη για το Αιγάλεω, καθώς στο 73ο λεπτό ο Μαγκάκης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αποβλήθηκε κι άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.

Στο 90ό λεπτό ο Στεργίδης έκανε τη σέντρα και ο Καζβιρόπουλος νίκησε τον Σικιαλιά για το 0-2, σκορ που ήταν και τελικό στην πρεμιέρα των δυο ομάδων στη Football League.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Πέτρος Δημητρίου): Σικαλιάς, Τσαφταρίδης, Μαγκάκης, Παπανικόλας, Γκότοβος, Συριόπουλος, Φαρινόλα, Μπαξεβάνος, Ντιατά, Ροτζέριο, Τσιλιγκίρης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης, Μάκος, Ιντζίδης, Γαλούπης, Μπάμπης, Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Κουϊρουκίδης, Βουκμίροβιτς, Αλεξόπουλος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Ιωνικός - Τρίκαλα 0-0

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου (15:00)

Αιγάλεω - Καλαμάτα 0-2 (29' Βουκμίροβιτς, 90' Καζβιρόπουλος)

Καβάλα - Π.Ο Τρίγλιας

Ασπρόπυργος - Ολυμπιακός Βόλου

Νίκη Βόλου - Θεσπρωτός

Βέροια - Διαγόρας

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ