FOOTBALL LEAGUE

Αφαίρεση βαθμών για Καλλιθέα, Ζάκυνθο, Παναχαϊκή

Αφαίρεση βαθμών για Καλλιθέα, Ζάκυνθο, Παναχαϊκή
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Καλλιθέα, Παναχαϊκή και Ζάκυνθος δεν πέρασαν την 3η φάση της διαδικασίας επιτήρησης και κινδυνεύουν με αφαίρεση τριών βαθμών.

Σε μπελάδες μπαίνουν η Καλλιθέα, η Ζάκυνθος και η Παναχαϊκή που δεν πέρασαν το τρίτο στάδιο της επιτήρησης όσον αφορά την αδειοδότηση τους από την ΕΠΟ όπως επίσης, ο Εργοτέλης και ο Ολυμπιακός Βόλου που έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Football League. Η προβλεπόμενη ποινή είναι αφαίρεση τριών βαθμών.

Αντίθετα, οι ομάδες που είναι «οκ» με τη διαδικασία επιτήρησης είναι ο Πανελευσινιακός, τα Τρίκαλα, η Αναγέννηση Καρδίτσας, η ΑΕΛ, ο Πανσερραϊκός και ο Κισσαμικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 18/2/2016 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις Π.Α.Ε. της Football League.

Οι Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΛ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι Π.Α.Ε. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2005, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ