ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

Ελλάδα - Σουηδία: Οι δύο σπουδαίες επεμβάσεις του Βλαχοδήμου σε ένα λεπτό

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος της Ελλάδας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Σουηδία για τον 2ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος της Ελλάδας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Σουηδία για τον 2ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έκανε δύο καίριες επεμβάσεις σε ένα λεπτό σε προσπάθειες του Κρίστοφερ Όλσον και Αλεξάντερ Ίσακ, στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν από τους πρωταγωνιστές της Ελλάδας στο 1ο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Σουηδία στο Ολυμπιακό Στάδιο για τον 2ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα έκανε δύο καίριες επεμβάσεις στις καθυστερήσεις, κρατώντας το 0-0.

Αρχικά, έδιωξε σε κόρνερ μία μακρινή βολίδα του Κρίστοφερ Όλσον. Από την εκτέλεση, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Αλεξάντερ Ίσακ, ο οποίος με απευθείας βολέ επιχείρησε να σκοράρει, όμως βρήκε απέναντί του τον 27χρονο διεθνή, ο οποίος κράτησε ξανά το μηδέν.


TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ