NATIONS LEAGUE

Ελλάδα - Κόσοβο: Ο Ραχμάνι είπε ότι τον έβρισε ο Πογέτ, τι απάντησε ο Ουρουγουανός τεχνικός

Ο Ραχμάνι με τον Παυλίδη
Ο Ραχμάνι με τον Παυλίδη INTIME SPORTS

Ο αρχηγός της εθνικής Κοσόβου, Αμίρ Ραχμάνι δήλωσε ότι ο Πογέτ τον έβρισε ενώ ο ίδιος πήγε να μιλήσει στους διαιτητές, ενώ υπήρξε ένταση στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού. Ο Ουρουγουανός τεχνικός του απάντησε ότι καλό θα ήταν ό,τι γίνεται στο γήπεδο να μένει εκεί χωρίς να θέλει να δώσει παραπάνω διαστάσεις στο περιστατικό.

Ο αρχηγός της εθνικής Κοσόβου, Αμίρ Ραχμάνι, μιλώντας στο αλβανικό μέσο "Super Sport" ότι ο Γκουστάβο Πογέτ τον έβρισε, ενώ διαμαρτυρόταν στους διαιτητές για τα επεισόδια που συνέβησαν στις εξέδρες. Ο Ουρουγουανός τεχνικός της Εθνικής απάντησε ότι καλό θα είναι ότι συμβαίνει να μένει στο γήπεδο, μη θέλοντας να δώσει περαιτέρω διαστάσεις στο συμβάν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραχμάνι για το περιστατικό με τον Πογέτ: "Παραπονέθηκα στους διαιτητές, καθώς τα βεγγαλικά ήταν πολύ επικίνδυνα, αλλά όταν μίλησα μαζί τους, ο προπονητής της Ελλάδας ήρθε και με έβρισε. Γύρισα μαζί του κατευθείαν και του είπε ότι είσαι ένας προπονητής και και δεν είναι δουλειά σου να μιλάς σε αυτόν τον τόνο".

Και η απάντηση του Ουρουγουανού τεχνικού: "Με όλο τον σεβασμό είμαι της παλαιάς σχολής, και πιστεύω πως ό,τι γίνεται στο γήπεδο μένει στο γήπεδο. Εάν θέλει να μιλήσει ας το κάνει, είναι η άποψή του, δεν θα σχολιάσω περισσότερο".

TAGS NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ