ΑΕΚ

Ελίασον: "Τα μηνύματα των φίλων της ΑΕΚ μου έδωσαν κίνητρο να δουλέψω σκληρά και να επιστρέψω"

Ο Νίκλας Ελίασον
Ο Νίκλας Ελίασον INTIME SPORTS

Ο Νίκλας Ελίασον σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς με τον Άρη ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα μηνύματα που δέχθηκε από τους φίλους της ΑΕΚ του έδωσαν κίνητρο για να δουλέψει σκληρά και να επιστρέψει.

Ο Νίκλας Ελίασον επέστρεψε μετά από 84 ημέρες με τη φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη και αμέσως μετά το ματς στάθηκε στον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη και τον κράτησε στα πιτς.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός ανέφερε σε δηλώσεις του ότι τα μηνύματα που δέχθηκε από τους φίλους των κιτρινόμαυρων τον βοήθησαν ώστε να μπορέσει να δουλέψει σκληρά και να επιστρέψει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκλας Ελίασον: Για το ματς: "Πιστεύω ότι το παιχνίδι ήταν κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να τον πιέσουμε. Από το πρώτο λεπτό τους πιέσαμε και έπειτα υπήρχαν οι λύσεις από τον πάγκο. Δείξαμε ότι έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ένα πολύ δυνατό γκρουπ".

Για το πώς αισθάνθηκε την περίοδο του τραυματισμού του: "Ήταν δύσκολη στιγμή για μένα. Για πρώτη φορά είχα σοβαρό τραυματισμό. Είχα απίστευτη υποστήριξη από τους φίλους της ΑΕΚ.

Μου έστελναν μηνύματα για να επιστρέψω και μου έδιναν έξτρα κίνητρο για να δουλέψω σκληρά και να επιστρέψω. Θέλω να τους ευχαριστήσω, όπως και τους συμπαίκτες μου και το ιατρικό επιτελείο. Κυρίως στον Θώμα Παπαδά, τον φυσιοθεραπευτή που με βοήθησε να έρθω γρήγορα".

Για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο: "Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Από όταν τραυματίστηκα μου έστελναν μηνύματα υποστήριξης και μου έδιναν κίνητρο. Ελπίζω το συντομότερο να είμαι έτοιμος για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ