ΑΕΚ

Ελάτε να φτιάξουμε γήπεδο!

Ελάτε να φτιάξουμε γήπεδο!

Διαβάστε τι θέλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης και έχει ζητήσει από τον Πόλυ Χατζηιωάννου για να φτιαχτεί γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια

Αυτό θέλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης και αυτό έχει ζητήσει από τον Πόλυ Χατζηιωάννου έχοντας ήδη το «οκ» του Πέτρου Παππά.

Δεν θα αποτελέσει σημείο τριβής η συμμετοχή τους ή όχι σε εταιρικό σχήμα όταν η ΑΕΚ επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ψάχνει συμπαίκτες για την ομάδα αλλά για την κατασκευή του νέου ναού στην προσφυγική γειτονιά της ΑΕΚ. Γι αυτό επιμένει και ποντάρει στη σύμπραξη του Πόλυ Χατζηιωάννου, γι αυτό επιδιώκει τη συμμαχία μαζί του.

« Σε θέλω δίπλα μου για να φτιάξουμε το γήπεδο που η ΑΕΚ πρέπει να έχει» ήταν το μήνυμά του στον Πόλυ Χατζηωιάννου.

Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε και πλέον καλείται να παραμερίσει το ανίερα πλάνα των μπροστινών που πλέον δρουν στο παρασκήνιο και να εκκινήσει από το σημείο μηδέν. Ο άνθρωπος που μπορεί να τη στηρίξει και να της δώσει ξανά την παλιά δυναμική δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ωστόσο, ο Τίγρης έχει ξεκινήσει ήδη να αναζητεί συμπαίκτες, όχι τόσο για τη διαχείριση της ομάδας όσο για την κατασκευή ενός γηπέδου στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Διαβάστε τη συνέχεια του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ στο AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ