ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Ελαμπντελαουί: Επισκέφθηκε τους συμπαίκτες του στη Γαλατάσαραϊ

Ο Νορβηγός αμυντικός, Ομάρ Ελαμπντελαουί
Ο Νορβηγός αμυντικός, Ομάρ Ελαμπντελαουί EUROKINISSI

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μετά το εξιτήριό του απ' το νοσοκομείο επισκέφθηκε τους συμπαίκτες του στην Γαλατάσαραϊ πριν από το παιχνίδι με την Ντενίζλισπορ.

Η Γαλατασαράι ανακοίνωσε την Τρίτη (19/1) ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν επί 19 μέρες και πως θα συνεχίσει τη θεραπεία του από το σπίτι.

Υπενθυμίζεται πως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έσκασαν δίπλα του, στο σπίτι του, πυροτεχνήματα, με αποτέλεσμα να του προκληθεί βλάβη στα μάτια.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί την Τετάρτη (20/1), όπως έκανε γνωστό η Τζιμ-Μπομ, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ομάδας του πριν από τον αγώνα με την Ντενίλισπορ για την 20η αγωνιστική της Super Lig.

Μάλιστα, αγκαλιάστηκε με τους συμπαίκτες του, αλλά και τον προπονητή του, Φατίχ Τερίμ, ενώ τους ευχήθηκε επιτυχία ενόψει της αναμέτρησης του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της Γαλατά, ομάδα στην οποία ανήκει ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού, είχε μιλήσει στο SPORT24 και είχε πει: "Εκτιμούμε πολύ το ενδιαφέρον και τις ανησυχίες των Ελλήνων για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Τον επισκέφθηκα σήμερα στο νοσοκομείο. Όσοι αγαπούν τον Ομάρ θέλω να γνωρίζουν πως βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και φροντίζεται από τους καλύτερους γιατρούς της Τουρκίας. Εμείς, ως Γαλατασαράι, κάνουμε τα πάντα για να γυρίσει γρήγορα στην οικογένειά του. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους του στην Ελλάδα πως ο Ομάρ σύντομα θα αναρρώσει και θα είναι καλά".

Στις 6 Ιανουαρίου ήταν η πρώτη φορά που ο Ομάρ μίλησε για το συμβάν, λέγοντας: "Όπως γνωρίζετε είχα ένα ατύχημα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ήθελα απλά να περάσω ευχάριστα την ώρα με τα παιδιά μου και τη σύζυγό μου όταν συνέβη το ατύχημα. Ξέρω ότι μπορεί να ανησυχείτε για μένα, αλλά μερικές φορές ο Θεός μας τεστάρει. Πιστεύω ότι θα περάσω αυτό το τεστ, ευχαριστώ για τις προσευχές σας.

Γίνομαι καλύτερα. Λαμβάνω εξαιρετική και επαγγελματική φροντίδα από ιατρικό επιτελείο της ομάδας και κάνουμε πρόοδο κάθε μέρα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ακόμες κάποιες προκλήσεις, αλλά θα επιστρέψω πιο δυνατός. Αυτό υπόσχομαι. Σας παρακαλώ συνεχίστε να με έχετε στις σκέψεις σας και να προσεύχεστε για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους προσευχήθηκαν και έστειλαν θετική ενέργεια και μηνύματα που με έκαναν να νιώσω ότι ήταν μαζί μου. Αυτό είναι όλος ο κόσμος για μένα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ