ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

El Chiringuito: "Ο Εμπαπέ δεν απαντάει πλέον στις κλήσεις της Ρεάλ"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην προθέρμανση πριν το Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην προθέρμανση πριν το Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν © 2022 JEREMIAS GONZALEZ / AP IMAGES

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή της εκπομπής Chiringuito, Χοσέπ Πεδρερόλ, ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πως βρίσκεται πιο κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού την τελευταία εβδομάδα έχει πάψει να απαντάει στις κλήσεις των ανθρώπων της Ρεαλ.

Αλλαγή σχεδίου για τον Κιλιάν Εμπαπέ, σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή Chiringuito. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Χοσέπ Πεδρερόλ, ο Γάλλος σταρ έχει σταματήσει να απαντάει στις κλήσεις των ανθρώπων της Ρεάλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό σημαίνει πως οι "μερένγκες" έχουν χάσει έδαφος και ότι η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται πλέον σε θέση ισχύος.

"Ο Εμπαπέ έχει άλλαξε σχέδια και δεν απαντάει πλέον στις κλήσεις της Ρεάλ . Νομίζω ότι θα μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και ότι θα ανακοινώσει την απόφασή του την Κυριακή. Η μεταγραφή του στη Ρεάλ είναι πολύ δύσκολη", ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Οι Παριζιάνοι όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσαν να πείσουν τον 23χρονο να παραμείνει στο Παρίσι και να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ενώ λίγες μέρες πριν έκαναν μια κίνηση ματ που πιθανόν να έπαιξε τον ρόλο της.

Συγκεκριμένα. αποφάσισαν να του δώσουν πλήρη έλεγχο στο πρότζεκτ του συλλόγου, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορεί να αποφασίζει για μεταγραφές, ενώ θα έχει λόγο ακόμα και στην πρόσληψη ή απόλυση του προπονητή.

Θυμίζουμε, ότι ο Εμπαπέ θα ανακοινώσει την Κυριακή (22/5) την απόφαση για το μέλλον του, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ